5 martie 2022 Călătorie inițiatică: Primăvara la Trovanții de la Bozioru și Vulcanii Noroioși

Obiective turistice:

 

 • Trovanții de la Bozioru ( Babele de la Ulmet );
 • Vulcanii Noroioși.

 

 

 

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Călătoria are loc în data de: 5 martie 2022

Programul călătoriei inițiatice se desfășoară pe parcursul unei singure zile cu activitățile specificate.

Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Trebuie să fiți echipați pentru munte: bocanci de munte, pantaloni și o geacă  (poate fi chiar și cea de schi).

Tovanții de la Bozioru sunt cunoscuți și sub denumirea de: „Trovanții de la Ulmet” sau „Babele de la Bozioru / Ulmet”.

Trovanții se află în arealul renumit al zonei complexelor rupestre din Munții Buzăului unde fascinanta „Țară a Luanei” este învăluită în mister, legende și fenomene paranormale.

Unul dintre fenomenele stranii constatate de cercetători este luminozitatea cerului care este de 23.000 K(grade Kelvin), prin comparație cu un cer albastru normal, care într-o zi senină nu ajunge decât pe la 16.000K.

În timpul călătoriilor inițiatice pe care le realizez în „Țara Luanei” coordonez meditații prin care participanții se pot familiariza cu scanările informaționale. Pe parcursul anului organizez mai multe tabere în această zonă care includ și trovanții de la Bozioru:

* 13 – 15 mai 2022 (vezi detalii acestei tabere APASĂ AICI
* 16 – 19 august 2022 (vezi detalii acestei tabere APASĂ AICI
Vulcanii Noroioși fac parte din rezervația naturală de la Berca și sunt fascinanți, transpunându-te parcă într-o altă lume.
Ai șansa să descoperi aceste locuri unice despre care chiar tu însuți poți descoperi informații prin trăirile personale și stările de conștiință extinsă în care accesezi amprentele energo-informaționale și bazele informaționale ale acestor spații.
Și dacă tot trecem și prin Pleșcoi poți să cumperi celebrii cârnați de Pleșcoi, babic, ghiudem, pastramă de oaie și alte bunătăți tradiționale.

IMPORTANT:

Această călătorie este ideală și pentru cei care nu sunt obișnuiți cu efortul fizic, neexperimentați cu traseele montane, deoarece traseele către obiective sunt foarte ușoare!

Vă recomandăm să vă luați :

 • bluză de schimb, pentru situația în care transpirați;
 • alimente și apă pentru o zi, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

! Atenționare: Traseele spre obiective sunt parcurse pe jos. Participanților le recomandăm să fie echipați cu bocanci de munte sau o încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca,  îmbrăcăminte pentru munte, rucsac sau geantă sport, apă, gustări, dulciuri. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi ușor pe traseu, dacă este zăpadă.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate. În situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic minim ca intensitate, acestea vor fi lăsate la mașină fără a se returna contra valoarea călătoriei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif pentru ghidaj, coordonarea meditațiilor și informații de dezvoltare personală = 404 lei / persoană

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 100 lei / persoană și se adaugă la tarif pentru ghidaj și informații.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

IMPORTANT:

 • Vă recomandăm să vă luați alimente și apă pentru o zi.
 • În această deplasare se realizează trasee scurte și cu grad mic de dificultate, astfel încât pot participa și persoane mai puțin obișnuite cu efortul fizic.
 • În această deplasare oferim posibilitatea să beneficieze de transportul nostru și persoanele din Buzău sau alte localități de pe traseu, plătind tariful integral de transport.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:  0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA CĂLĂTORIEIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice, scanări informaționale și “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 100 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice (unde există).

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 18.02.2022 se penalizează cu 30%, iar anulările după aceasta data se penalizează 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte călătorii vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea călătoriei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • În cadrul taberei acceptăm să participe și copii însoțiți de adulți.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)