5 – 7 APRILIE 2024 Tabără inițiatică la POLOVRAGI prin „Tărâmul Vindecărilor și al Vindecătorilor”: Peștera Polovragi-„Peștera lui Zalmoxe”, „Portalul”-Arcada Șura Haiducilor, Templul Extratereștrilor, Cetatea dacică Polovragi, Oborul Jidovilor, Peștera Muierii. Cursuri și tehnici coordonate de Dimitria Puchiu

Obiective turistice:

 • Două trasee prin „Tărâmul Vindecărilor și al Vindecătorilor” – centru energetic;
 • Peștera Polovragi -„Peștera lui Zalmoxe”
 • Peștera Muierii;
 • Cetatea dacică Polovragi;
 • „Templul Extratereștrilor” – altar străvechi de conectare cu Ființele Elevate din alte dimensiuni;
 • Arcada – „Portalul”
 • Șura Haiducilor;
 • Oborul Jidovilor (Uriașilor);
 • Mănăstirea Polovragi (opțional);
 • Ceramica de Horezu (opțional);
 • Trovanții din Costești (opțional);

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și extrasenzorial oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Tabăra are loc în perioada:  5 – 7 APRILIE 2024

Această călătorie inițiatică EVENIMENT o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ANUL 2024!

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp până în data de 31 decembrie 2023 sau 31 ianuarie 2024!

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a trei zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Trebuie să fiți echipați pentru munte din prima zi: bocanci de munte, pantaloni și să aveți la îndemână o geacă mai groasă (indiferent de starea vremii e recomandată pentru peșteră).

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

În cele două nopți ale taberei stăm cazați în aceeași pensiune din Polovragi. *Camerele duble / triple pot fi dotate cu un pat dublu matrimonial.

Aveți posibilitatea să serviți micul dejun și cina la restaurantul pensiunii, unde achitați direct contravaloarea produselor comandate.  *Vă menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz la restaurante în cele trei zile. Vă recomandăm să aveți pachete cu mâncare pentru toate zilele deplasării.

Pe perioada celor trei zile vom vizita: Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor”, Peștera Muierii și vom face un traseu pe munte către „Arcada Portal”, Grota Haiducilor, Crucea lui Ursache, „Templul Extratereștrilor”, Cetatea dacică Polovragi și „Oborul Jidovilor”– obiective importante din punct de vedere energetic.

Denumirile de: „Peștera Vindecărilor și a Vindecătorilor” dată Peșterii Polovragi și „Templul Extratereștrilor” dat unui loc pe care l-am scanat informațional, au fost create de Dimitria în urma amprentelor energetice pe care le-a identificat în aceste locuri.

Energia binefăcătoare a acestei zone a Polovragiului a atras din cele mai îndepărtate timpuri vraci, inițiați și frați din spații îndepărtate ale Universului.

Peștera Polovragi mai este cunoscută și sub numele de „Peștera lui Zalmoxe” pentru că aici Zalmoxe s-a retras pentru trei ani și astfel omul s-a transformat în Zeu. Puterea transformatoare și vindecătoare a peșterii o susține pe Dimitria în meditațiile cu efect terapeutic pe care le realizează.

Arcada naturală este un loc energetic deosebit, un adevărat „Portal” – o poartă către alte lumi, alte dimensiuni în care îți este facilitată extinderea conștiinței, iar în „Templul Extratereștrilor” Dimitria realizează sesiuni de channeling. În meditația ghidată de ea participanții au șansa de a rezona atât cu ființe evoluate aparținând altor civilizații care conlocuiesc cu noi pe Terra, cât și cu ființe care explorează Universul, fiind în trecere prin spațiul terestru sau care au rolul de observatori ai evoluției diverselor civilizații.

În timpul călătoriei aveți ocazia să aflați informații inedite pe care Dimitria nu le expune publicului larg (ci doar PARTICIPANȚILOR SELECȚIONAȚI în acest circuit inițiatic) și care nu sunt făcute publice prin diversele surse (media, internet, scrieri…).  Astfel, ai parte de un ghidaj care îți dezvăluie din tainele Universului și îți poate schimba perspectiva asupra GENEZEI, a ceea CE EȘTI ȘI CINE EȘTI ca FIINȚĂ OM și SUFLET-SPIRIT, a istoriei și a sistemelor de toate tipurile, a REALITĂȚII și a VIEȚII…

Ești pregătit pentru toate acestea ? 

Atunci te poți înscrie în această călătorie inițiatică, precum și în celelalte programe, deplasări și tabere inițiatice pe care le organizează Dimitria Puchiu – specialist în informație energetică și extrasenzorial.

DE REȚINUT: Aceste trasee sunt inedite și includ locuri încărcate energetic. Sunt porțiuni de traseu nemarcate prin pădure, pe munte, la care nu poți ajunge decât împreună cu noi.

În prima zi trebuie să fiți deja echipați pentru parcurgerea unui traseu!

Pentru zilele în care parcurgem trasee, vă recomand să vă luați bețele de drumeție și trebuie să aveți un rucsac care să conțină:

 • tricou de schimb, pentru situația în care transpirați;
 • pelerină de ploaie;
 • lanternă frontală;
 • fluier cu șnur pentru a fi purtat la gât;
 • alimente și apă pentru o zi, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

! Toate acestea trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac.

Restul bagajului rămâne în camera pensiunii.

Cei care nu doresc sa participe la traseul propus au timp liber în care pot vizita Mănăstirea Polovragi.

!Atentionare: Traseul spre obiectivele anunțate este parcurs pe jos, mergând pe cărare de munte în aproximativ 6 ore. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci de munte (bocanc de munte = încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca. NU ÎNCĂLȚĂMINTE DE ORAȘ sau de ALERGARE), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac: cu bluză de schimb, pelerină de ploaie, fluier, lanternă frontală, apă, gustări, dulciuri. Tot ceea ce luați în rucsac trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac. Adidași, încălțămintea sport sau de oraș nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi ușor pe traseu.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe traseele montane din perioada taberei. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate la pensiune fără a se returna contra valoarea taberei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană, iar în peșteră temperatura este între 7 și 10 grade Celsius indiferent de anotimp.

În a treia zi, după prânz ne luăm „Rămas bun!” și ne întoarcem acasă.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat.

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi imitată, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Informațiile transmise de către Dimitria în timpul sesiunilor de channeling sunt speciale în aceste locuri, iar meditațiile și trăirile pe care le ai sparg orice tipar sau convenție!

Asemenea tuturor programelor realizate de ea, PROGRAMUL ESTE UNUL UNIC, IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABIL CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinat celor care sunt deschiși spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial.

Deși fizic locurile sunt la dispoziția oricui, descoperirea lor cu adevărat, trăirile tale, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul pe care-l ai la câmpurile informaționale datorită „omului-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă și care deschide planurile informaționale face diferența!

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare. Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de echilibrare energetică, scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

 

TARIFELE DE BAZĂ, valabile pentru înscrierile realizate după data de 1 FEBRUARIE 2024 sunt:

 • Tarif 1 valabil pentru înscrierile achitate după 1 FEBRUARIE 2024 = 1740 lei / persoană, loc în cameră triplă cu baie în camera.  Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. Camerele duble vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.
 • Tarif 2 valabil pentru înscrierile achitate după 1 FEBRUARIE 2024 = 2280 lei / persoană, loc în camera single (singur în cameră)

*TARIFELE NU INCLUD TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL! 

Deci, pot participa și persoanele care vin cu mijloacele personale de transport.

TARIFUL PENTRU TRANSPORT = 500 lei / persoană. Acesta se adaugă la tariful 1 sau 2 ales și indiferent de perioada rezervării (cu sau fără reducere) se achită în același timp cu tariful 1 sau 2.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL chiar și participanților care stau mai puține zile cu cazare decât programul taberei, indiferent de motiv.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL și persoanelor care însoțesc participanții, indiferent dacă participă sau nu la programul taberei.

TARIF DE O ZI: Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile, meditațiile, tehnicile prezentate de Dimitria Puchiu în timpul zilei și care vin separat (în afara grupului cu transportul lor, fără cazare asigurată de organizator și fără participarea la altă activitate după terminarea programului) vor achita pentru ziua în care doresc să participe la program suma de 800 lei/persoană/ziAcelași tarif va fi achitat și de către persoanele care însoțesc participantul/ participanții la programul unei zile, chiar dacă spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 800 lei / persoana/zi fără cazare.

Ședințe individuale de energoterapie și consiliere se realizează la cerere cu programare în limita timpului disponibil și nu sunt incluse în tarif. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • 2 nopți cazare pensiune;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • “Inițierile Locurilor”
 • TEHNICI de accesare a informațiilor benefice SCANĂRI INFORMAȚIONALE ;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 500 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 800 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie și consiliere care se realizează la cerere cu programare în limita timpului disponibil;
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 26.01.2024 se penalizează cu 30% calculat din TARIFUL DE BAZĂ și 30% din TARIFUL DE TRANSPORT (pentru cei care au optat și pentru transport) chiar dacă au achitat TARIFUL CU REDUCERE, iar anulările după aceasta data se penalizează 100% inclusiv TARIFUL DE TRANSPORT (pentru cei care au optat și pentru transport).
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp!

Sunt două perioade de REDUCERI de care puteți beneficia, respectiv 31 DECEMBRIE 2023 și 31 IANUARIE 2024. Pentru înscrierile după data de 1 februarie 2024 se aplică tariful de bază (fără reduceri).

I. TARIFE REDUSE valabile până 31 DECEMBRIE 2023. ATENȚIE: Reducerea se aplică doar dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

 • Tarif 1 valabil pentru înscrierile achitate INTEGRAL până în data de 31.12.2023 = 1470 lei / persoană, loc în cameră TRIPLĂ cu baie în camera.  Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. CAMERELE DUBLE vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.
 • Tarif 2 valabil pentru înscrierile achitate INTEGRAL până în data de 31.12.2023 1920 lei / persoană, loc în CAMERĂ SINGLE (singur în cameră).

II. TARIFE REDUSE valabile până 31 IANUARIE 2024. ATENȚIE: Reducerea se aplică doar dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

 • Tarif 1 valabil pentru înscrierile achitate INTEGRAL până în data de 31.01.2024 = 1560 lei / persoană, loc în cameră TRIPLĂ cu baie în camera.  Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. CAMERELE DUBLE vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.
 • Tarif 2 valabil pentru înscrierile achitate INTEGRAL până în data de 31.01.2024 2073 lei / persoană, loc în CAMERĂ SINGLE (singur în cameră).

Condiția OFERTEI cu TARIFELE REDUSE este: achitarea integrală pentru rezervările efectuate până la data menționată.

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

Vă invit să vizionați emisiunea online pe care am realizat-o pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu în data de:

6 aprilie 2020  cu Meditația nr.22 – Conexiune cu civilizațiile extraterestre la Polovragi

7 aprilie 2020 care include MEDITAȚIA DE VINDECAREA ÎN PEȘTERA POLOVRAGI – „PEȘTERA VINDECĂRILOR ȘI A VINDECĂTORILOR” cu transpunere în PEȘTERA POLOVRAGI:

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)