4 – 10 septembrie 2023 Tabără inițiatică de regenerare, CURS DINAMIC DE DEZVOLTARE PERSONALĂ la Lacul Techirghiol și Marea Neagră cu Dimitria PUCHIU

Obiective turistice:

 • Marea Neagra
 • Lacul Techirghiol
 • Stațiunea Eforie Nord

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURS DINAMIC, TEHNICI – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și extrasenzorial oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Tabăra are loc în perioada:  4 – 10 SEPTEMBRIE 2023

Această tabără inițiatică o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ANUL 2023!

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp până în data de 31 decembrie 2022 sau 31 ianuarie 2023!

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a 7 zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Recomandăm: ținută lejeră pentru zonă litorală șapcă/pălărie de soare și cremă de protecție solară, dar și un hanorac / pulovăr pentru că la răsărit pe malul mării este răcoare.

Cazare în Eforie Nord la o pensiune situată pe malul Lacului Techirghiol și care are plajă privată cu nisip și șezlonguri gratuite.

Pensiunea nu are restaurant, dar pe perioada taberei participanți au acces la bucătăria utilată și frigiderele, congelatoarele puse la dispoziție.

*Camerele pot fi dotate doar cu pat matrimonial.

În perioada taberei realizăm: 

 • meditații cu efect terapeutic pe malul mării și al Lacului Techirghiol,
 • împachetări reci cu nămol, 
 • tehnici de regenerare,
 • momente speciale.

Dimitria comunică permanent cu participanții și transmite din cunoașterea sa despre extrasenzorial, dezvoltare personală, tehnici de regenerare și multe alte subiecte inedite.

Formatul taberei inițiatice care se desfășoară în cele șapte zile împreună cu Dimitria este destinat celor care sunt deschiși spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial. Această tabără nu are un simplu program turistic destinat  doar doritorilor de plajă. Pe întreg parcursul taberei, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de regenerare, echilibrare energetică, folosindu-ne de proprietățile terapeutice ale nămolului, apei saline și iodate a Lacului Techirghiol, aerosolilor marini și ai lacului, precum și de energia Mării Negre.

Te poți bucura de răsărit la malul mării, iar de asfințitul soarelui și de bolta înstelată pe malul Lacului Techirgiol, stând pe șezlonguri până seara târziu pe plaja privată a pensiunii care are acces direct la lac. Pentru aceste momente recomand (din propria experiență) să aveți un trening, un pantalon sau hanorac cu glugă pentru a sta relaxați după pofta inimii, bucurându-vă de clipele de liniște și contemplare.

Anul trecut în aceeași perioadă am avut parte de o vreme însorită, iar apa Mării Negre am văzut-o mai cristalină și limpede ca niciodată.

În timpul taberei Dimitria realizează conectarea la planurile informaționale prin meditații și prezintă participanților tehnici de familiarizare cu abilitățile extrasenzoriale.

Participanții au parte de informații inedite pe care nu le pot găsi în mediul public.

! Atentionare:

! Persoanele care au probleme medicale, cei care au diverse sensibilități la razele solare sau apa sărată nu sunt acceptate. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru acestea vor fi lăsate la pensiune fără a se returna contra valoarea taberei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

În a șaptea zi ne întoarcem acasă.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif 1 = 2504 lei / persoana, loc în cameră dublă / triplă cu baie in camera.  Camerele duble vor fi repartizate prioritar cuplurilor și părinților cu copii.

Tarif 2 = 3104 lei / persoana, loc în camera single (singur în cameră)

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 750 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL chiar și participanților care stau mai puține zile cu cazare decât programul taberei, indiferent de motiv.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL și persoanelor care însoțesc participanții, indiferent dacă participă sau nu la programul taberei.

TARIF DE O ZI: Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile, meditațiile, tehnicile prezentate de Dimitria Puchiu în timpul zilei și care vin separat (în afara grupului cu transportul lor, fără cazare asigurată de organizator și fără participarea la altă activitate după terminarea programului) vor achita pentru ziua în care doresc să participe la program suma de 704 lei/persoană/zi. Același tarif va fi achitat și de către persoanele care însoțesc participantul/ participanții la programul unei zile, chiar dacă spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

În timpul taberei se pot realiza la cerere, cu programare prealabilă și în limita timpului disponibil ședințe individuale de consiliere, echilibrări energetice și energoterapie. Ședința de 30 minute este 350 lei/ persoană și ședința de o oră este 700 lei/ persoană. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp:

I. REDUCERE valabilă până 31 decembrie 2022 = 300 lei REDUCERE din tarif. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

II. REDUCERE valabilă până 31 ianuarie 2023 = 150 lei REDUCERE din tarif. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei. 

Condițiile Ofertelor cu REDUCERE:

 • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
 • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

Servicii incluse în tarif:

 • 6 nopți cazare pensiune;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 750 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 704 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 350 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 26.05.2023 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking penalizarea este 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube Dimitria Puchiu ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)