30 mai – 02 iunie 2013 – Excursie ALUNIS – NUCU – TROVANTII DIN BUZAU – TARA LUANEI – VULCANII NOROIOSI

Excursie Tara Luanei, Alunis, Colti, Vulcanii Noroisi

“Minunile Buzaului”

Organizator excursii la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

Pentru persoanele care doresc sa vina direct la obiective vom stabili un tarif in  functie de programul la care doresc sa participe.

 

  SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul excursiilor!

 Perioada: 30 mai – 02 iunie 2013

 

Program pentru patru zile. Inscrierile au inceput din  14 decembrie 2012.

 Traseu: Bucuresti – Buzau – Colti – Alunis – Vulcanii Noroiosi – Buzau – Bucuresti

Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Colti si Alunis.

! Va rugam sa aveti un rucsac deja pregatit cu alimente, apa, dulciuri si lanterna si sa fiti imbracati adecvat pentru o drumetie de o zi – pentru a castiga timp.

Vizitam Muzeul Chihlimbarului din Colti si pornim in drumetie catre complexe rupestre din Tara Luanei.

Cazare in Colti / Alunis.

Ziua 2.  Dupa micul dejun, la ora 08:30 se porneste la drum, pe jos, catre Piatra Ingaurita; Crucea Spatarului; Ghereta; Bucataria; Vf. Turtudui; Bisericuta Fundatura.

! Va rugam sa aveti un rucsac pregatit cu alimente, apa, dulciuri si lanterna si sa fiti imbracati adecvat pentru o drumetie de o zi.

Cazare in Colti / Alunis.

Ziua 3. Dupa micul dejun, la ora 08:30 plecam pe jos catre Complexul rupestru Alunis; Chilia lui Dionisie Torcatorul; Bisericuta lui Iosif; Agatonul Vechi; Agatonul Nou.

! Va rugam sa aveti un rucsac pregatit cu alimente, apa, dulciuri si lanterna si sa fiti imbracati adecvat pentru o drumetie de o zi.

Cazare in Colti / Alunis.

Ziua 4. Dupa micul dejun, la ora 08:30 se elibereaza camera. In drum spre casa vizitam Tovantii ( Babele) de la Ulmet si Vulcanii Noroiosi.

 IMPORTANT DE RETINUT! Ordinea vizitarii obiectivelor poate fii modificata si este stabilita la fata locului de catre ghidul local, iar in functie de timp pot fii incluse si alte obiective rupestre din zona.

Debarcarea tututror persoanelor va fii in Bucuresti in acelasi loc din care am plecat.

Tarif 1 =  819 lei / persoana in camera dubla / tripla

 

*Persoanele care doresc sa vina direct la pensiune in Alunis trebuie sa se inscrie si sa achite la agentie tariful fara transport, respectiv:

 *Tarif 2 = 469 LEI / persoana in camera dubla / tripla si fara transport. 

 

 Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 250 lei / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

TARIF 1  cu reducere 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE  = 737 lei / persoana

*TARIF 2  cu reducere 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE  = 422 lei / persoana si fara transport

Persoanele care vin singure in excursie si pentru care agentia nu gaseste un alt turist cu care sa fie cazat in camera dubla nu vor plati diferenta de single.

Pensiunile la care sunteti cazati pot asigura micul dejun si cina contra cost. Plata se face direct, de catre fiecare turist, la pensiune.

 ! Atentionare:

Toate traseele catre obiectivele turistice vor fii parcurse pe jos, pe durata intregii zile. Participantilor se recomanda:

– sa aiba bocanci si imbracaminte adecvata traseelor montane. In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

– rucsac;

– lanterna;

– alimente, apa;

– bomboane, gustari dulci, zahar sau miere ( se recomanda in momentul unui efort fizic ).

! PERSOANELE CARE AU PROBLEME MEDICALE NU SUNT ACCEPTATE IN ACEASTA EXCURSIE.

! IN SITUATIA IN CARE CONSTATAM CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA EXCURSIEI SI VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

! In conditii de vreme nefavorabila, persoanele care nu au BOCANCI nu vor participa la programul de vizitare al obiectivelor.

! PERSOANELE CARE NU SE INSCRIU SI CARE NU ACHITA LA AGENTIE TARIFUL PENTRU ACEASTA DEPLASARE NU VOR FI ACCEPTATE SA PARTICIPE LA NICI O ACTIVITATE ORGANIZATA (CONCERTE, SEMINARII, INFORMATII) SI NU VOR BENEFICIA DE GHIDAJ.

 Servicii incluse in tarif:

  • insotitor din partea agentiei:  Dimitria PUCHIU – specialist in bioterapie si info-energetica;
  • pentru tariful 1 si 2 transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze;
  • 3 nopti cazare la pensiune 2*/3*

In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • mesele;
  • pentru persoanele care opteaza pentru Tarif 3 si 4 si vin direct la pensiune, transportul nu este inclus in tarif;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost;
  • servicii ghid local, se achita la inscriere;
  • Asigurarea Storno – optional.

 IMPORTANT pentru participantii in aceasta excursie care sunt din alte localitati: oferim transport catre locul de imbarcare din Bucuresti si retur. Tariful acestui transport se stabileste in functie de numarul persoanelor.

Obiective turistice:

– Muzeul chihlimbarului din Colti;

– Complexul rupestru Alunis;

– Chilia lui Dionisie Torcatorul;

– Bisericuta lui Iosif;

– Agatonul Vechi;

– Agatonul Nou;

– Piatra Ingaurita;

– Crucea Spatarului;

– Ghereta;

– Bucataria;

– Vf. Turtudui;

– Bisericuta Fundatura;

– Trovantii ( Babele ) din Buzau de la Ulmet;

– Vulcanii Noroiosi.

 

Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 10 mai 2013. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.

Anularile solicitate de turist pana in data de 10.05.2013 se penalizeaza cu 30%, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.

Locurile in microbuz / microbuze / van-uri vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 14 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 Pentru face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro

Persoanele care vor veni direct la PENSIUNE cu mijloace de transport proprii se vor inscrie la agentie si vor achita tariful 3 sau 4.