30 iunie – 02 iulie 2023 Tabără inițiatică cursuri și tehnici de dezvoltare personală la Polovragi prin „Tărâmul Vindecărilor și al Vindecătorilor”: Peștera Polovragi-„Peștera lui Zalmoxe”, „Portalul”-Arcada Șura Haiducilor, Templul Extratereștrilor, Cetatea dacică Polovragi, Oborul Jidovilor, Peștera Muierii

Obiective turistice:

 • Două trasee prin „Tărâmul Vindecarilor si a Vindecatorilor” – centru energetic;
 • Peștera Polovragi -„Peștera lui Zalmoxe”
 • Peștera Muierii;
 • Cetatea dacică Polovragi;
 • „Templul Extratereștrilor” – altar străvechi de conectare cu Ființele Elevate din alte dimensiuni;
 • Arcada – „Portalul”
 • Șura Haiducilor;
 • Oborul Jidovilor (Uriașilor);
 • Mănăstirea Polovragi (opțional);
 • Ceramica de Horezu (opțional);
 • Trovanții din Costești (opțional);

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și extrasenzorial oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Tabăra are loc în perioada:  30 IUNIE – 2 IULIE 2023

ATENȚIE: ACEASTĂ TABĂRĂ O ORGANIZĂM O SINGURĂ DATĂ ÎN 2023

*Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a trei zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Trebuie să fiți echipați pentru munte din prima zi: bocanci de munte, pantaloni și să aveți la îndemână o geacă mai groasă (indiferent de starea vremii e recomandată pentru peșteră).

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

În cele două nopți ale taberei stăm cazați în aceeași pensiune din Polovragi. *Camerele duble / triple pot fi dotate cu un pat dublu matrimonial.

Aveți posibilitatea să serviți micul dejun și cina la restaurantul pensiunii, unde achitați direct contravaloarea produselor comandate.  *Vă menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz la restaurante în cele trei zile. Vă recomandăm să aveți pachete cu mâncare pentru toate zilele deplasării.

Pe perioada celor trei zile vom vizita: Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor”, Peștera Muierii și vom face un traseu pe munte către „Arcada Portal”, Grota Haiducilor, Crucea lui Ursache, „Templul Extratereștrilor”, Cetatea dacică Polovragi și „Oborul Jidovilor”– obiective importante din punct de vedere energetic.

Denumirile de: „Peștera Vindecărilor și a Vindecătorilor” dată Peșterii Polovragi și „Templul Extratereștrilor” dat unui loc pe care l-am scanat informațional, au fost create de Dimitria în urma amprentelor energetice pe care le-a identificat în aceste locuri.

Energia binefăcătoare a acestei zone a Polovragiului a atras din cele mai îndepărtate timpuri vraci, inițiați și frați din spații îndepărtate ale Universului.

Peștera Polovragi mai este cunoscută și sub numele de „Peștera lui Zalmoxe” pentru că aici Zalmoxe s-a retras pentru trei ani și astfel omul s-a transformat în Zeu. Puterea transformatoare și vindecătoare a peșterii o susține pe Dimitria în meditațiile cu efect terapeutic pe care le realizează.

Peștera Muierii este spațiul sacru al lui Bendis unde Preotesele lui Bendis realizau inițieri și ritualuri de activare și echilibrare a energiilor feminine și a feminității, fertilității, ritualuri de sănătate, de dragoste prin binecuvântarea cuplurilor.

Prin vizitarea celor două peșteri vom realiza o echilibrare energetică a corpurilor noastre în câmpurile de manifestare ale ENEGIEI MASCULINE din Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor” cu cele ale ENERGIEI FEMININE din Peștera Muierii.

Puterea energetică transformatoare și vindecătoare a peșterilor o susține pe Dimitria în meditațiile cu efect terapeutic pe care le realizează.

Arcada naturală este un loc energetic deosebit, un adevărat „Portal” – o poartă către alte lumi, alte dimensiuni în care îți este facilitată extinderea conștiinței, iar în „Templul Extratereștrilor” Dimitria realizează sesiuni de channeling. În meditația ghidată de ea participanții au șansa de a rezona atât cu ființe evoluate aparținând altor civilizații care conlocuiesc cu noi pe Terra, cât și cu ființe care explorează Universul, fiind în trecere prin spațiul terestru sau care au rolul de observatori ai evoluției diverselor civilizații.

DE REȚINUT: Aceste trasee sunt inedite și includ locuri încărcate energetic. Sunt porțiuni de traseu nemarcate prin pădure, pe munte, la care nu poți ajunge decât împreună cu noi.

În prima zi trebuie să fiți deja echipați pentru parcurgerea unui traseu!

Pentru zilele în care parcurgem trasee, vă recomand să vă luați bețele de drumeție și trebuie să aveți un rucsac care să conțină:

 • tricou de schimb, pentru situația în care transpirați;
 • pelerină de ploaie;
 • lanternă frontală;
 • alimente și apă pentru o zi, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

! Toate acestea trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac.

Restul bagajului rămâne în camera pensiunii.

Cei care nu doresc sa participe la traseul propus au timp liber în care pot vizita Mănăstirea Polovragi.

!Atentionare: Traseul spre obiectivele anunțate este parcurs pe jos, mergând pe cărare de munte în aproximativ 6 ore. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci de munte (încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca, NU ÎNCĂLȚĂMINTE DE ORAȘ), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apă, gustări, dulciuri. Adidași, încălțămintea sport sau de oraș nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi ușor pe traseu.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe traseele montane din perioada taberei. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate la pensiune fără a se returna contra valoarea taberei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană, iar în peșteră temperatura este între 7 și 10 grade Celsius indiferent de anotimp.

În a treia zi, după prânz ne luăm „Rămas bun!” și ne întoarcem acasă.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif 1 = 1874 lei / persoană,  loc în camera triplă cu baie în camera. Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. Camerele duble vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.

Tarif 2 = 2274 lei / persoană, loc în camera single (singur în cameră)

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp!

I. REDUCERE valabilă până 31 decembrie 2022 = 200 lei REDUCERE din Tarif 1 sau Tarif 2. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

II. REDUCERE valabilă până 31 ianuarie 2023 = 100 lei REDUCERE din Tarif 1 sau Tarif 2. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei. 

Condițiile Ofertelor cu REDUCERE:

 • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
 • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 600 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL chiar și participanților care stau mai puține zile cu cazare decât programul taberei, indiferent de motiv.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL și persoanelor care însoțesc participanții, indiferent dacă participă sau nu la programul taberei.

TARIF DE O ZI: Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile, meditațiile, tehnicile prezentate de Dimitria Puchiu în timpul zilei și care vin separat (în afara grupului cu transportul lor, fără cazare asigurată de organizator și fără participarea la altă activitate după terminarea programului) vor achita pentru ziua în care doresc să participe la program suma de 604 lei/persoană/zi. Același tarif va fi achitat și de către persoanele care însoțesc participantul/ participanții la programul unei zile, chiar dacă spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

În timpul taberei se pot realiza la cerere, cu programare prealabilă și în limita timpului disponibil ședințe individuale de consiliere, echilibrări energetice și energoterapie. Ședința de 30 minute este 300 lei/ persoană și ședința de o oră este 600 lei/ persoană. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp:

I. REDUCERE valabilă până 31 decembrie 2022 200 lei REDUCERE din costul deplasări. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

II. REDUCERE valabilă până 31 ianuarie 2023 = 100 lei REDUCERE din costul deplasări. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei. 

Condițiile Ofertelor cu REDUCERE:

 • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
 • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

Servicii incluse în tarif:

 • 2 nopți cazare pensiune;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • “Inițierile Locurilor”
 • TEHNICI de accesare a informațiilor benefice SCANĂRI INFORMAȚIONALE ;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 600 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 604 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 300 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 28.04.2023 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking (înscrieri timpurii) penalizarea este 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

Vă invit să vizionați emisiunea online pe care am realizat-o pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu în data de:

6 aprilie 2020  cu Meditația nr.22 – Conexiune cu civilizațiile extraterestre la Polovragi

7 aprilie 2020 care include MEDITAȚIA DE VINDECAREA ÎN PEȘTERA POLOVRAGI – „PEȘTERA VINDECĂRILOR ȘI A VINDECĂTORILOR” cu transpunere în PEȘTERA POLOVRAGI:

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)