3 – 4 aprilie 2021 Pestera Polovragi – a Vindecarilor si a Vindecatorilor, Portalul, Templul Extraterestrilor

Obiective turistice:

 • Pestera Polovragi (Pestera lui Zalmoxe) – ”Pestera Vindecarilor si a Vindecatorilor” – centru energetic;
 • „Templul Extratereștrilor” – altar străvechi de conectare cu Ființele Elevate din alte dimensiuni;
 • Arcada „Portalul”
 • Grota Haiducilor;
 • Manastirea Polovragi (optional);
 • Ceramica de Horezu (optional);
 • Trovantii din Costesti (optional);

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE, identintificare si VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN. Cursuri pentru Suflet! 

INFORMATIE – CAZARE 

 Perioada:  3 – 4 aprilie 2021

Rezervari la:  0720 831 965

CONFERINTE  – CURSURI pentru Suflet sustinute de Dimitria PUCHIU in perioada deplasarii. 

Tarif 1884 lei / persoana, loc in camera dubla / tripla cu baie in camera. Camerele duble vor fi repartizate prioritar cuplurilor si parintilor cu copii. 

Tarif 2 =  1244 lei / persoana singur in camera, camera single

TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Tariful pentru TRANSPORT este 250 lei / persoana și se adaugă la tariful de cazare ales.

Înscrierile se realizează doar în momentul achitării.

OFERTA EARLY BOOKING  valabila pana 22 decembrie 2020 = 90 lei REDUCERE din costul deplasari.  Conditiile Ofertei Early Booking:

 • Achitarea integrala pentru rezervarile efectuate pana in data mentionata.
 • In cazul anularii rezervarii NU se mai returneaza contravaloarea excursiei.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 504 lei / persoana/zi fara cazare.

Persoanele care vin cu mașina personală și doresc să participe la programul taberei vor achita tariful taberei fără transport.

Ședințe individuale de energoterapie 250 lei/persoana/ședința de 30 minute– la cerere cu programare in limita timpului disponibil. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

Traseu: București – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Polovragi și retur pe același traseu.

IMPORTANT: În aceasta deplasare oferim posibilitatea, spre destinație, să ne întâlnim pe traseu la Pitești și Rm. Vâlcea.

Programul taberei:

 Ziua 1

Ora și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Cazare in Polovragi.

Pe perioada celor două zile vom vizita: Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor” și vom face un traseu pe munte către „Arcada Portal”, Grota Haiducilor, Crucea lui Ursache  și „Templul Extratereștrilor”– obiective importante din punct de vedere energetic.

Denumirile de: „Peștera Vindecărilor și a Vindecătorilor” dată Peșterii Polovragi și „Templul Extratereștrilor” dat unui loc pe care l-am scanat informațional, au fost create de Dimitria în urma amprentelor energetice pe care le-a identificat în aceste locuri.

Energia binefăcătoare a acestei zone a Polovragiului a atras din cele mai îndepărtate timpuri vraci, inițiați și frați din spații îndepărtate ale Universului.

Peștera Polovragi mai este cunoscută și sub numele de „Peștera lui Zalmoxe” pentru că aici Zalmoxe s-a retras pentru trei ani și astfel omul s-a transformat în Zeu. Puterea transformatoare și vindecătoare a peșterii o susține pe Dimitria în meditațiile cu efect terapeutic pe care le realizează.

Arcada naturală este un loc energetic deosebit, un adevărat „Portal” – o poartă către alte lumi, alte dimensiuni în care îți este facilitată extinderea conștiinței, iar în „Templul Extratereștrilor” Dimitria realizează sesiuni de channeling. În meditația ghidată de ea participanții au șansa de a rezona atât cu ființe evoluate aparținând altor civilizații care conlocuiesc cu noi pe Terra, cât și cu ființe care explorează Universul, fiind în trecere prin spațiul terestru sau care au rolul de observatori ai evoluției diverselor civilizații.

IMPORTANT!

Aceste trasee sunt inedite și includ locuri încărcate energetic. Sunt porțiuni de traseu nemarcate prin pădure, pe munte la care nu poți ajunge decât împreună cu noi.

*Ar fi bine sa aveți, pentru a va ușura parcurgerea traseelor, bețe de drumeție. Aceasta este doar o recomandare.

Cazarea pe întreaga perioadă a taberei inițiatice este în Polovragi.

Cei care nu doresc sa participe la traseul propus au timp liber în care pot vizita Mănăstirea Polovragi.

!Atentionare: Traseul spre obiectivele anunțate este parcurs pe jos, mergând pe cărare de munte în aproximativ 6 ore. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci (cu talpa care nu aluneca), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apa, gustări, dulciuri, lanterna. Adidașii, teneșii, pantoful sport nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. In situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe acest traseu. În situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac fața efortului fizic, acestea vor fi lăsate la  pensiune/mașina fără a se returna contra valoarea excursiei si vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană iar în peșteră temperatura este între 7 și 10 grade Celsius indiferent de anotimp.

Ziua 2

Plecam din Polovragi si ne îndreptăm către București.

Servicii incluse in tarif:

 • cazare  la pensiune  3* cu baie în cameră;
 • CONFERINTE și CURSURI DINAMICE de autocunoaștere și dezvoltare personală pe întreg parcursul deplasării, MEDITAȚII susținute de COORDONATOAREA din partea agenției: Dimitria Puchiu – specialist în energoterapie, extrasenzorial și informație energetică, scriitor –autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice în locuri energo-informaționale si “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări de la Entitățile locurilor / channeling;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOAȘTERE – descoperirea abilităților EXTRASENZORIALE, scanări energo-informaționale;
 • activarea POTENȚIALULUI INTERIOR;
 • posibilitatea de a identifica și de a te vindeca de FRICI.

In tarif nu sunt incluse:

 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 250 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 504 lei / persoana/zi fara cazare.
 • Sedinte individuale de energoterapie 250 lei / sedinta de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 12.03.2021 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking penalizarea este 100%.
 • ATENTIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

Alte informații: 

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistica deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriei trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Pentru a vă familiariza cu traseele pe care le parcurgem în perioada acestei călătorii inițiatice, vă recomand să vizionați câteva secvențe surprinse în anii anteriori:

Vă invit să vizionați emisiunea online pe care am realizat-o pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu în data de:

6 aprilie 2020 cu Meditația nr.22 – Conexiune cu civilizațiile extraterestre la Polovragi

7 aprilie 2020 și care include MEDITAȚIA DE VINDECAREA ÎN PEȘTERA POLOVRAGI – „PEȘTERA VINDECĂRILOR ȘI A VINDECĂTORILOR” cu transpunere în PEȘTERA POLOVRAGI:

Aici găsiți INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de Dimitria Puchiu.

Organizator tabere initiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere la centrele energetice:

Agentia de Turism INTERAD & TRAVEL INFINIT

Vă recomandăm să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)