28 NOIEMBRIE 2023 – Călătorie Inițiatică de ZIUA SFINXULUI la SFINXUL din Bucegi și Gura de Rai

Obiective turistice:

 • SFINXUL de ZIUA SFINXULUI;
 • trecem pe lângă Lacul Bolboci, Zănoaga, Padina, Schitul Peștera, GURA DE RAI

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ EVENIMENT: ZIUA SFINXULUI DIN BUCEGI

Călătoria are loc în data de: 28 Noiembrie 2023

LOCURI DISPONIBILE

Programul călătoriei inițiatice se desfășoară pe parcursul unei singure zile cu activitățile specificate.

Programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Pentru ziua petrecută împreună trebuie să fiți echipați pentru trasee de munte parcurse în condiții de iarnă cu: geacă de schi, bluza fleece (polar), bocanci de munte de iarnă, ciorapi speciali pentru bocanci de iarnă, pantaloni de schi sau de alpinism/drumeție de iarnă, colant și bluză de corp care sunt destinate schiorilor și eventual o vestă și parazăpezi (protecții pentru a nu intra zăpada în interiorul bocancului). (Toate acestea le găsiți în magazinele specializate gen Decathlon, Himalaya …).

Pentru Ziua Sfinxului trebuie să fiți echipați și pregătiți să stați mai multe ore în frig, inclusiv să parcurgem traseul către Sfinx pe jos. Vă recomand să vă luați bețele de drumeție și trebuie să aveți un rucsac care să conțină:

 • bluză/ bluze de schimb, pentru situația în care transpirați;
 • pelerină de ploaie;
 • lanternă frontală;
 • alimente și apă pentru o zi, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

Toate acestea trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac.

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru îmbrăcarea în straturi, încă o pereche de încălțăminte de rezervă comozi pentru a-ți odihni picioarele în mașină după efortul fizic al traseului.

Vă recomandăm să aveți pachete cu mâncare și apă / ceai pentru toată ziua.

Restul bagajului rămâne în mașină.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul special al călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat.

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi înlocuită, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Munții Bucegi ascund multe informații care se lasă cu greu descifrate. În decursul timpului am avut multe sesiuni de channeling și am realizat scanări informaționale prin care am descoperit aspecte de interes general despre existența civilizațiilor extraterestre, reconstituirea adevărului istoric referitor la GENEZĂcivilizațiile primordiale – lemurienii și atlanții, uriașii, modificarea ADN-ului uman și revelarea mecanismelor Universului generatoare de progres pentru civilizația noastră.

În perioada călătoriei medităm în locurile prin care trecem și trăirile sunt surprinzătoare pentru participanți. Astfel, la SFINX Porțile Universului se deschid în planul subtil.

În momente importante pentru națiunea noastră – Ziua Sfinxului mergem în Munții Bucegi, acolo unde marele Sfinx păzește tainele străbunilor noștri și Tărâmul Inițiaților.

În această zi Dimitria vă conduce spre Sfinx și prin meditația pe care o coordonează deschide porțile Universului,  facilitând accesul celor prezenți către informațiile care le sunt destinate.

Sentimentele tuturor de dragoste de țară sunt menite să materializeze un prezent și viitor mai bun pentru România în această zi de sărbătoare și astfel Egregorul Național este întărit.

Inimile noastre vibrează de iubire pentru România și energiile noastre conjugate cu cele ale străbunilor noștri au puterea de a apăra și a crea un context favorabil prosperității, progresului pe toate planurile pentru toți fii națiunii române.

Această călătorie este destinată tuturor celor care IUBESC MUNTELE ȘI ROMÂNIA!

Asemenea tuturor programelor realizate de Dimitria, această călătorie se distinge prin UNICITATEA IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABILĂ CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinată celor care au deschidere spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial.

Deși fizic locurile sunt accesibile tuturor, descoperirea lor cu adevărat, trăirile, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul, pe care-l ai la câmpurile informaționale, realizat prin „omul-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă face diferența!

! Atentionare: Traseul spre Sfinx poate fi parcurs pe jos în aproximativ două ore și jumătate pe sens (pe urcare), dacă nu merge telecabina Peștera – Babele, iar coborârea Sfinx – Peștera o vom realiza mergând pe jos.

! Participanții trebuie sa fie echipați adecvat traseelor montane in condiții de iarna cu zăpadă: bocanci de iarna de munte (cu talpa care nu aluneca, NU bocanci de oraș), îmbrăcăminte de iarna pentru munte, rucsac, apa, gustări, dulciuri. Adidași și cizmele nu sunt pentru mersul pe cărare de munte.  In situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție și parazăpezi (protecții pentru a nu intra zăpada în interiorul bocancului).

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe acest traseu. În situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac fața efortului fizic, acestea vor fi lăsate la  mașină fără a se returna contra valoarea excursiei și vor fi  direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif = 1110 lei / persoana

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 450 lei / persoană și se adaugă la tariful de participare.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

ÎN ACEST MOMENT MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 450 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mese;
 • biletul de telecabină Peștera – Babele;
 • taxa de Rezervație Bucegi;
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 22.09.2023 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking penalizarea este 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul călătoriei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți, care vor plăti tarif întreg.
 • În situații excepționale (vreme nefavorabilă, incidente pe traseu etc), traseul și programul pot fi modificate, iar în funcție de timp rămas la dispoziție și starea vremii pot fi incluse alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

ÎNREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)