28 februarie 2021 Cetatea Sucidava și „Fântâna Miraculoasă” – călătorie inițiatică cu Dimitria Puchiu

Obiective turistice:

 • Cetatea Sucidava
 • Fântâna Secretă – apa cu proprietăți miraculoase de vindecare și împăcare a celor certați

 

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR. 

Descrierea programului:

Călătoria inițiatică ÎN PREMIERĂ are loc în data de: 28 februarie 2021

Programul călătoriei inițiatice se desfășoară pe parcursul unei singure zile cu activitățile specificate.

Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

IMPORTANT:

 • Vă recomandăm să vă luați alimente și apă pentru o zi.
 • Această călătorie este recomandată și PERSOANELOR ÎN VÂRSTĂ sau CELOR CARE NU POT FACE EFORT FIZIC.

În grila deplasărilor inițiatice pe care le organizez am introdus pentru PRIMA DATĂ această destinație: CETATEA SUCIDAVA de la Corabia.

Deci, te invit să descoperim împreună ÎN PREMIERĂ energia și informația așezării antice de la Corabia unde s-au succedat mai multe civilizații cu 11 faze de locuire de la eneolitic la epoca bronzului (denumită Grupul Cultural Celei).

Vestigii geto-dace au fost descoperite la Corabia precum: profilul valului de apărare a fortificației geto-dacice din secolele I î.e.n. – I e.n. și ruinele unei locuințe din secolul al III-lea e.n., aflată în zona colțului de sud-est al platoului Cetății Sucidava.

După perioada geto-dacă a continuat viața așezării și în prezent se pot vizita: fortăreața romano-bizantină, portalul podului lui Constantin cel Mare de peste Dunăre, clădirea cu hyppocaust-um, clădiri sec. IV-V, porta de vest, bazilica paleobizantină care are orientarea tipică bisericilor creștine: altarul spre răsărit și intrarea prin partea de vest. În interiorul basilicii, sub nivelul pardoselii, s-au găsit 6 morminte de inhumație, dintre care și al unui adult, al cărui schelet măsoară 1,97 m, amenajat pentru a putea fi vizitat de turiști.

De asemenea, tot aici se află complexul de fortificații medievale care a fost ridicat în secolul al XII–lea și a rezistat până în secolul al XVI-lea, având rolul de rezistență împotriva ofensivei otomane.

Obiectivul de interes al acestei călătorii este „Fântâna secretă” (sec. VI) a cărei ape este recunoscută pentru proprietățile vindecătoare și cele miraculoase de împlinire a dorințelor, de aducere a armoniei și unirii acelor despărțiți.

„Fântâna secretă” de la Sucidava este restaurată, se găsește în partea de sud a cetății și se coboară 18 m pe un culoar până la luciul apei.

Prin această călătorie îți propun un format unic de conectare la energia și informația Universului prin intermediul acestor locurilor energo-informaționale și sacre.

Pe parcursul călătorie se transmit informații de dezvoltare personală și se realizează tehnici de scanare informațională.

În decursul timpului am avut multe sesiuni de channeling și am realizat scanări informaționale prin care am descoperit aspecte de interes general și importante pentru reconstituirea adevărului istoric.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif pentru ghidaj și informații = 304 lei / persoană

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 100 lei / persoană și se adaugă la tarif pentru ghidaj și informații.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0040 720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA CĂLĂTORIEIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice, scanări informaționale și “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 100 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice (unde există);
 • Ședințe individuale de terapie informațională 250 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană – pentru turiștii străini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 30.01.2021 se penalizează cu 30%, iar anulările după aceasta data se penalizează 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte călătorii vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • La începerea călătoriei, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea călătoriei.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • În cadrul călătoriei acceptăm să participe și copii însoțiți de adulți.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0040 720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)