26 mai 2013 – BISERICA DRAGANESCU PICTATA DE PARINTELE ARSENIE BOCA

Deplasare Draganescu

Data : 26 mai 2013

Traseu: Bucuresti – Draganescu – Bucuresti

Program:

Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 08:00.

La ora 08:15 plecare catre Draganescu.

Dupa terminarea slujbei grupul va avea timp liber aproximativ 1 ora pentru a studia, a primi informatii despre semnificatia si mesajele picturii.

Debarcarea tuturor turistilor va avea loc, in Bucuresti, in acelasi punct din care s-a plecat in jurul orei 15:00.

Tarif:  50 lei / persoana

 REDUCERE 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE.

 Servicii incluse in tarif:

  • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;

 In tarif nu sunt incluse:

  • mesele;

IMPORTANT !

In cadrul excursiei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti. 

 Obiective  vizitate:

– Biserica Draganescu;

Informatiile primite in timpul deplasarii si trairile proprii te ajuta sa te imbogatesti cu inca un graunte din marea Cunoastere Universala.

Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 15 mai 2013. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.

Anularile solicitate de turist pana in data de 15.05.2013 se penalizeaza cu 30%, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.Locurile in autocar / microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 

Organizator al excursiilor la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a deplasarii despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro