23 aprilie 2021 Ziua in care Dorintele se implinesc la Templul Dorintelor de la Sinca Veche – Sfantul GHEORGHE

Obiective turistice:

 • Complexul rupestru de la Sinca Veche – Templul Dorintelor – Templul Iubirii – centru energetic
 • Manastirea Sinca Veche cu Moastele Sfantului Nectarie

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

CALATORIE INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENTIALULUI INTERIOR. 

 Perioada:  23 aprilie 2021 – Sfantul Gheorghe

ZI DEOSEBITA IN CARE SE IMPLINESC DORINTELE LA “TEMPLUL DORINTELOR”

DE LA SINCA VECHE

Rezervari la: 0720 831 965

CONFERINȚĂ DINAMICĂ și CURS PENTRU SUFLET susținut de Dimitria PUCHIU pe întreg parcursul călătoriei inițiatice.

Tarif 1 fără transport = 404 lei / persoana

Tarif 2 cu transport = 504 lei / persoana

Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual direct la Șinca Veche vor achita suma de 404 lei / persoana/zi.

Ședințe individuale de energoterapie 250 lei/persoana/sedinta de 30 minute– la cerere cu programare in limita timpului disponibil. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Valea Prahovei – Rasnov – Sinca Veche – Valea Prahovei – Ploiesti – Bucuresti.

IMPORTANT: În aceasta deplasare oferim posibilitatea, spre destinație, să ne întâlnim cu participanții și la Ploiești și Râșnov.

IMPORTANT:

In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa participe si persoanele din Ploiesti si Rasnov, fara costuri suplimentare. Imbarcarea / debarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti, Ploiesti si Rasnov.

Programul deplasării inițiatice:

Ora și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica locul și ora de întâlnire.

În ziua de Sfântul Gheorghe – 23 aprilie vom vizita Templul Dorințelor și al Iubirii Șinca Veche și Mănăstirea Șinca Veche unde sunt moaștele Sfântului Nectarie.

Este o ZI SPECIALĂ deoarece, conform tradiției, aceasta este una din cele trei zile din an în care DORINȚELE SE ÎMPLINESC CÂND LE MENTALIZEZI DIN ADÂNCUL SUFLETULUI TĂU, PRIN MEDITAȚIE SAU RUGACIUNE, ÎN TEMPLUL RUPESTRU PRECREȘTIN DE  LA ȘINCA VECHE. Această incintă rupestră este cunoscută sub mai multe denumiri: „Templul Dorințelor”, „Templul Iubirii”, „Templul Cristalelor”, „Templul Dacic” sau „Templul Extratereștrilor”.

În timpul deplasării Dimitria explică de ce acest loc sacru poartă toate aceste denumiri, susține o meditație prin care facilitează materializarea dorințelor participanților și transmite informații prin sesiuni de channeling.

În decursul timpului am primit confirmări, din partea celor care cu venit împreună cu noi la Templul Dorințelor de la Șinca Veche în ziua de 23 aprilie, că dorințele lor sau împlinit!

Atenționare!

Vă menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz. Va recomandăm sa aveți pachet cu mâncare și apa pentru ziua deplasării.

Servicii incluse în tarif:

 • CONFERINTE și CURSURI DINAMICE de autocunoaștere și dezvoltare personală pe întreg parcursul deplasării, MEDITAȚII susținute de COORDONATOAREA din partea agenției: Dimitria Puchiu – specialist în energoterapie, extrasenzorial și informație energetică, scriitor –autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice în locuri energo-informaționale si “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări de la Entitățile locurilor / channeling;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOAȘTERE – descoperirea abilităților EXTRASENZORIALE, scanări energo-informaționale;
 • activarea POTENȚIALULUI INTERIOR;
 • posibilitatea de a identifica și de a te vindeca de FRICI;
 • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internaționale: van-uri, microbuze si autocare – pentru cei care optează pentru TARIF 2 (cu transport).

În tarif nu sunt incluse:

 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice – unde este cazul;
 • mesele;
 • Ședințe individuale de energoterapie 250 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere;
 • transport pentru cei care optează pentru TARIF 1 (fără transport).

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 19.03.2021 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale, iar anulările după aceasta data se penalizează 100%.
 • ATENTIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • La începerea programului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

Organizator calatorii initiatice, retrageri spirituale, tabere, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere la centrele energetice din Romania:

Agentia de Turism Interad & TRAVEL INFINIT 

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)