23 – 27 iunie 2021 Tabara de SÂNZIENE la Cetatea Preoteselor FEȚELE ALBE și în vibrația energiei de LUNĂ PLINĂ la cetățile dacice: Sarmizegetusa Regia, Costești și Blidaru

Obiective turistice:

 • Cetatea Preoteselor FEȚELE ALBE;
 • Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;
 • Cetatea Dacica si Templele de la Costești – Cetățuie;
 • Cetatea Dacica Blidaru.

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

CALATORIE INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie, formator in informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreg parcursul deplasării; descrierea obiectivelor; MEDITAȚII; tehnici de accesare a informațiilor benefice si “Inițierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR. 

Perioada:  23 – 27 iunie 2021 SĂRBĂTOAREA SÂNZIENELOR SI ENERGIA LUNII PLINE

Rezervari la:  0720 831 965

CURS PENTRU SUFLET susținut de Dimitria PUCHIU pe întreg parcursul călătoriei inițiatice.

Tarif 1 =   1184 lei / persoana in camera cu 2 / 3 / 4 paturi cu baie in camera in limita locurilor disponibile ; Camerele duble vor fi repartizate prioritar cuplurilor si parintilor cu copii.

Tarif 2 =  1544 lei / persoana singura in camera, cu baie in camera in limita locurilor disponibile

TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Tariful pentru transport este 450 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

Înscrierile se realizează doar în momentul achitării.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 504 lei / persoana/zi fără cazare.

Persoanele care vin cu mașina personală și doresc să participe la programul taberei vor achita tariful taberei integral.

Ședințe individuale de energoterapie informațională 250 lei/persoana/ședința de 30 minute– la cerere.

Ședințele individuale se fac in limita timpului disponibil cu programare!

IMPORTANT: În aceasta deplasare oferim posibilitatea, spre destinație, să ne întâlnim cu participanții și pe traseu.

Program tabăra inițiatică:

Ziua 1

Ora și locul de îmbarcare pentru persoanele care optează pentru transport va fi comunicat acestora.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Plecăm către Costești (jud. Hunedoara).

*Va menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz. Vă recomandăm să aveți pachet cu mâncare și apa pentru ziua deplasării. Seara si pe perioada șederii la Costești se poate servi masa la pensiunea în care stăm cazați.

În toate cele patru nopți stăm cazați la aceeași pensiune de 3* din Costești.

Descrierea programului:

Sărbătoarea Sânzienelor o trăim prin momente de meditație și conectare la Esența Lor  la Cetatea Preoteselor FEȚELE ALBE, iar pe perioada taberei beneficiem de fluxul energetic si informational al Lunii Pline în zona cetăților dacice din Munții Orăsției – Munții Șureanu.

În perioada taberei mergem și la Sarmizegetusa Regia, Templele de la CETĂȚUIE – COSTEȘTI și Cetatea dacică Blidaru.

În timpul taberei Dimitria realizează conectarea la planurile informaționale prin meditații și prezintă participanților tehnici de familiarizare cu abilitățile extrasenzoriale. Amprentele energetice lăsate de străbunii noștri permit descoperirea unor informații deosebite despre trecutul neamului nostru.

Perioada în care are loc această tabără

Participanții au parte de informații inedite pe care nu le pot găsi în mediul public.

Ziua 5

Eliberăm camera și ne îndreptăm către București.

*Va menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz. Vă recomandăm să aveți pachet cu mâncare și apa pentru ziua deplasării.

!Atenționare: Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci (cu talpa care nu aluneca), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apa, gustări, dulciuri. Adidașii sau cizmele nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentări responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe acest traseu. În situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac fața efortului fizic, acestea vor fi lăsate la  pensiune/mașina fără a se returna contra valoarea excursiei si vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană.

  Servicii incluse in tarif:

 • cazare  la pensiune  3* cu baie în cameră;
 • CONFERINTE și CURSURI DINAMICE de autocunoaștere și dezvoltare personală pe întreg parcursul deplasării, MEDITAȚII susținute de COORDONATOAREA din partea agenției: Dimitria Puchiu – specialist în energoterapie, extrasenzorial și informație energetică, scriitor –autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice în locuri energo-informaționale si “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări de la Entitățile locurilor / channeling;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOAȘTERE – descoperirea abilităților EXTRASENZORIALE, scanări energo-informaționale;
 • activarea POTENȚIALULUI INTERIOR;
 • posibilitatea de a identifica și de a te vindeca de FRICI.

In tarif nu sunt incluse:

 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 450 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 504 lei / persoana/zi fara cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 250 lei / sedinta de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

OFERTA EARLY BOOKING valabilă până 22 decembrie 2020 = 90 lei REDUCERE din costul deplasări.  Condițiile Ofertei Early Booking:

 • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
 • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 26.05.2021 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking penalizarea este 100%.
 • ATENTIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

Alte informatii: 

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVAT. Solicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Vă invit să vizionați mesajele transmis de la Sarmizegetusa Regia prin filmarile din 1 mai 2019 și 20 septembrie 2020  pe care le-am postat pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu :

Meditația 7 de protecție / autoprotecție energetică prin transpunere la Cetatea Blidaru din 23.03.2020 pe care am postat-o pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu

Despre cetățile dacice din Munții Oraștiei, precum și despre alte locuri încărcate energetic din România, unde cei care doresc pot găsi răspunsurile și “cheia” propriei evoluții, am discutat și în cadrul Emisiunilor « Codul lui Oreste » Antena 2, ”Puterile Secrete”6TV si “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” 6TV- realizator si producător: DIMITRIA PUCHIU

INREGISTRAREA EMISIUNILOR

Concluziile pe care le-am desprins in urma taberelor organizate la Sarmizegetusa Regia sunt consemnate in:

JURNAL DE CALATORIE al taberei din 18 aprilie 2013;

JURNAL DE CALATORIE al taberei din 31 ianuarie 2013;

JURNALUL DE CALATORIE al taberei din 11 februarie 2012.

FOTOGRAFII DIN TABERE si EXCURSIILE organizate pana in prezent.

INREGISTRARI VIDEO din tabere si excursiile organizate pana in prezent.

Pentru a conștientiza în ce consta importanța Sarmizegetusei Regia și altor zone sacre din România, vă invit să vizionați :

 IMAGINI IN PREMIERA CU O ENTITATE DIN ALTA LUME la Sarmizegetusa Regia au fost prezentate in cadrul Emisiunii TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE din 16 mai 2014 “Sfere de lumina. Aparitii din alte lumi.”, in emisiunea din 08.01.2016 “Prezente din lumile paralele” si in emisiunea din 12.02.2016: “Sarmizegetusa Regia, Vatra noastra” *Toate fotografiile (inclusiv aceasta fotografie inedita) si filmarile video prezentate in cadrul emisiunilor TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE, precum si cele publicate pe site-urile personale fac parte din arhiva personala, au fost realizate de Dimitria si Adrian Puchiu care are toate drepturile rezervate asupra acestor imagini.

Despre trairile participantilor si descrierea locurilor binecuvantate de Parintele Arsenie Boca la Prislop, Sambata de Sus, Grota Parintelui din Muntii Fagaras,Cetatile dacice de la Sarmizegetusa Regia, Fetele Albe, Costesti, Blidaru s-a discutat cu parapsihologii VALENTIN GHEORGHIU ( in emisiunea din 17 IANUARIE 2014) si GETA HEIMERL (in emisiunea din 28 FEBRUARIE 2014),  meloterapeutul GHEORGHE IOVU ( in emisiunea 27 decembrie 2013) in cadrul Emisiunilor TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE la 6TV.

Realizator, moderator si producător al Emisiunii TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE: Dimitria Puchiu.

Despre Sarmizegetusa Regia regretatul Dumitru Ioan BRANC afirma : « Aici pe acest loc numit SARMIZEGETUSA Regia s-au intrupat primii oameni pe Pamant, aceasta ii da acestui loc sacralitatea cea mai mare de pe planeta, este un mare adevar si nu este nici o intamplare ca acum aflati cu totii acest lucru, pentru ca a venit vremea sa constientizati, cine sunteti cu adevarat, care va este identitatea voastra, sacralitatea voastra si a locului in care existati si care va este rostul in aceasta viata! 

Veniti romani la SARMIZEGETUSA Regia si va intalniti cu voi insiva, va intalniti cu noi, entitatile divine care va ajutam sa va eliberati de toate iluziile in care ati trait sau inca mai traiti si sa va reveniti. LA MARELE ADEVAR, LA IDENTITATEA VOASTRA, LA CEEA CE SUNTETI CU ADEVARAT, si sa va ocupati locul, in ierarhia popoarelor lumii, acolo unde va este, adica PRIMUL!!! ….

Veniti romani si va vindecati, aici, la SARMIZEGETUSA REGIA simtiti miracolul dacic romanesc aduceti si pe altii sa se vindece si ei! AMIN!» Citat din cartea “AUTOVINDECARE PRIN ALCHIMIA DIVINA”, autor DUMITRU IOAN BRANC.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală, extrasenzorial și autocunoaștere în locuri energo-informaționale:

Agentia de Turism INTERAD & TRAVEL INFINIT

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)