21 – 25 septembrie 2019 ECHINOCTIUL DE TOAMNA 2019 LA PIRAMIDELE SI SFINXUL DIN EGIPT cu Dimitria PUCHIU

Locuri initiatice si obiective incluse:

 • Sfinxul si Piramidele din Giza: Kufru (Kheops), Khafra (Kephren), Menkaura (Mykerinos) si Piramida Rosie (Piramida de Nord);
 • Muzeul din Sakkara (Saqqara);
 • Piramida lui Djoser din Saqqara;
 • Mastaba lui Imhotep;
 • Piramida regelui Titi;
 • Piramida Rosie a lui Sneferu (Snefru sau Soris) – „Piramida de Nord” din Dahshur;
 • Piramida „Turtita” din  Dahshur;
 • Moscheea de Alabastru sau Moscheea lui Muhammad Ali;
 • Vechiul Cairo (Coptic Cairo);
 • Cartierul islamic Khan elKhalili (Cartierul Souq) bazaar;
 • Muzeul Egiptean din Cairo;
 • spectacol spiritual – dansul mistic al dervisilor  – „Mystic Sufi Dance” la Wekalet El Ghuri;
 • croaziera pe Nil cu cina;
 • vizita si cumparaturi la atelier de papirus;
 • vizita si cumparaturi la magazin de esente;
 • seara speciala – spectacol de lumini si sunete la Piramidele din Giza;
 • meditatii si sesiuni de channeling in Marea Piramida – Piramida lui Kheops, in Piramida lui Khafra si in alte locuri vizitate;

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE, identintificare si VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN. Cursuri pentru Suflet! 

INFORMATIE – CAZARE  – TRANSPORT

PROGRAM EXCLUSIV CREAT  DE  AGENTIA DE TURISM INTERAD 

CIRCUIT INITIATIC UNIC  – “ECHINOCTIUL DE TOAMNA 2019 LA PIRAMIDELE SI SFINXUL DIN EGIPT”

Perioada:  21 – 25 septembrie 2019

Rezervari la:  0720 831 965

TARIF =  554 euro/persoana in camera dubla.

Inscrierea si rezervarea locului se face cu achitarea unui avans minim de 200 euro + contravaloarea biletului de avion. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 15 iulie 2019.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de  254 euro / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

Daca vii si in Circuitul Initiatic din Iordania (10 – 17.09.2019) beneficiezi de o REDUCERE!

OFERTA SPECIALA pentru cei care se inscriu si in Circuitul Initiatic in Iordania din perioada 10-17 septembrie 2019 (deci, care aleg sa participe in ambele circuite Egipt si Iordania): acestia  beneficiaza de o REDUCERE pentru circuitul din Iordania  Tarif  special Iordania = 864 / persoana in camera dubla/tripla

Circuitul se realizeaza pentru un grup minim de 10 persoane.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi.

Sedinte individuale de energoterapie 50 euro /persoana/sedinta de 15 minute– la cerere cu programare in limita timpului disponibil.

Zbor: Bucuresti – Cairo – Bucuresti.

Programul taberei:

Ziua I: 21.09.2019, sambata

Prezentarea la Aeroport Otopeni si intalnire cu Dimitria la ora 21:30.

Ziua II: 22.09.2019, duminica

Zbor: 00:30 OTP – 02:15 Cairo

Transfer: aeroport – hotel 4*-5* in Cairo

La ora 10:00 plecam spre Saqqara si Dahshur.

Pe parcursul zilei vor fi meditatii si sesiuni de channeling sustinute de Dimitria la care se adauga propriile revelatii si constientizari realizate de fiecare participant.

Vizitam:

 • Muzeul din Sakkara (Saqqara);
 • Piramida lui Djoser din Saqqara;
 • Mastaba lui Imhotep;
 • Piramida regelui Titi;
 • Piramida Rosie a lui Sneferu (Snefru sau Soris) – „Piramida de Nord” din Dahshur;
 • Piramida „Turtita” din  Dahshur
 • prezentare si cumparaturi la atelier de papirus;

Seara croaziera si cina pe Nil.

Ziua III: 23.09.2019, luni – ECHINOCTIUL DE TOAMNA

Dupa micul dejun la 08:30 plecam spre platoul Giza.

Vizitam Sfinxul si Piramidele Kufru (Kheops), Khafra (Kephren) si Menkaura (Mykerinos).

Aceasta zi este cea mai intensa in trairi transformatoare, avand in vedere ca suntem in ziua Echinoctiului de Toamna.

Meditatie si sesiuni de channeling in Piramida lui Keops si Kephren – meditatie de racordare si scanare a informatiilor prin calatorii spatio-temporale. Tehnici de asimilare a energiilor si informatiilor benefice pentru fiinta noastra.

Vizita si cumparaturi la magazin de esente.

– Masa de pranz.

La ora 18:00 mergem la spectacolul de dans initiatic al dervisilor  – „Mystic Sufi Dance” la Wekalet El Ghuri.

 

Ziua IV: 24.09.2019, marti

Dimineata, dupa micul dejun, la 09:00 eliberam camerele si vizitam obiectivele din Cairo.

 • Muzeul Egiptean din Cairo;
 • Moscheea de Alabastru sau Moscheea lui Muhammad Ali;
 • Vechiul Cairo (Coptic Cairo).

– Masa de pranz

In timpul vizitei lasam la latitudinea Universului sa ne permita sa traim experientele necesare si utile evolutiei noastre.

Vom avea o seara speciala – spectacol de lumini si sunete la Piramidele din Giza, dupa care mergem in cartierul islamic Khan elKhalili (Cartierul Souq) pentru cumparaturi in bazar.

La sfarsitul zilei ne luam ramas bun de la Egipt si suntem transferati la aeroport.

Multumim pentru tot ce ne-a daruit Egiptul!

Ziua V: 25.09.2019, miercuri

Zbor: 03:00 Cairo – 06:50 Otopeni

Bun regăsit România!

            

De ce iti recomandam  sa vi impreuna cu noi in Egipt?

Agentia noastra de turism a creat un Circuit Initiatic Unic in Egipt intens si dinamic in care descoperiti locuri sacre si energo-informationale din acest tinut,  informatii si tehnici menite sa contribuie la evolutia spirituala a participantilor, intr-un moment special transformator: ziua ECHINOCTIULUI DE TOAMNA.

Programul intregului circuit a fost creat de noi special pentru a trai clipele deosebite ale ECHINOCTIULUI DE TOAMNA 2019 IN TIMPUL UNEI MEDITATII IN INTERIORUL PIRAMIDEI LUI KEOPS si KEPHREN coordonate de DIMITRIA PUCHIU – specialist si formator in informatie energetica. 

Meditatiile, conexiunile cu Universul aici se realizeaza mult mai usor. Nivelul informatiilor percepute aici si prin channeling sunt de tip superior. In starile modificate de constiinta, in astfel de conditii, poti sa traiesti miracole (autovindecari, regenerari, echilibrari ale structurii fizice, mentale, emotionale si spirituale) si sa ai constientizari extraordinare menite sa te sustina in evolutia ta.

Vibratia Sfinxului ne va permite sa ne racordam la reteau energetica a pamantului, precum si la cea a Universului.

Acesta este un Circuit Initiatic in care se pune accentul pe accesarea, asimilarea si utilizarea informatiilor destinate sa conduca la dezvoltare personala, descoperirea si activarea abilitatilor extrasenzoriale – paranormale, invatarea de tehnici de vizualizare la distanta, scanare, regenerare fizica si energetica ! Perspectiva asupra locurilor pe care o oferim participantilor, experientele traite in locuri mai greu accesibile turistilor obisnuiti, precum si ghidajul turistic si spiritual ii confera acestui circuit initiatic UNICITATEA!

Impresia si amintirea cu care ramai asupra unui loc este influentata de trairile personale pe care le ai acolo si este fundamental influentata de omul (ghidul) care ti-l prezinta in contextul creat. 

Exista o conexiune energetica si informationala a Sfinxului din Egipt cu Sfinxul din Bucegi. Ne racordam prin aceasta si la reteaua energetica planetara, precum si alte dimensiuni, la civilizatiile intra si extraterestre. In special, in aceasta zi si aici ne este facilitata posibilitatea de a ne regasi, de a ne aminti CE si CINE SUNTEM, de a redescosperi CONSTIINTA UNITATII!

Este o experienta deosebita si unica, special conceputa de noi pentru a beneficia de contextul energetic prilejuit de ECHINOCTIUL DE TOAMNA, pe care poti sa o traiesti decat impreuna cu noi. 

Deplasarea este conceputa pentru participanti de toate varstele, indiferent de nivelul de pregatire sau cunoastere spirituala si este accesibila  chiar si “neinitiatilor”.

Participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: ghidaj tip conferinta, dezbateri libere, informatii despre obiective, meditatii si tehnici, la care se adauga frumusetea si energia locurilor.

Buna dispozitie si atmosfera antrenanta din timpul circuitului iti ofera posibilitatea sa te relaxezi intr-un mod activ.

Din cartierul islamic Khan elKhalili (Cartierul Souq) bazaar si locurile vizitate poti face cumparaturi.

Petreci impreuna cu noi si traiesti  intens 3  zile  care iti pot transforma viata in bine!

Te relaxezi si in acelasi timp afli informatii despre istoria si geografia Egiptului, spiritualitate  si autocunoastere!

Egiptul este o alta “Poarta spre Cunoastere” care asteapta sa o accesezi!

 

Servicii incluse in tarif:

 • 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*-5 * in Cairo;

 • mese: – 2 mese de pranz

              – o cina pe vasul de croaziera pe Nil

 • transport in Egipt cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
 • Asistenta turistica la sosire si plecare

 • Ghid turistic  in Egipt vorbitor de limba romana;

 • Insotitor si coordonator din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in energoterapie, informatie energetica, realizator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la 6TV, formator, autoarea cartilor „Calator in Infini” – care sustine: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; CHANNELING si comunicari de la Entitatile locurilor; TEHNICI DE AUTOVINDECARE; TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE si ACTIVARE A POTENTIALULUI INTERIOR.

In tarif nu sunt incluse:

 • Biletul de avion – obligatoriu se cumpara tot prin agentia noastra. Pretul biletului se comunica in momentul rezervarii la agentie (de la 330 euro/ persoana – in acest moment). Dupa emiterea biletului de avion, daca clientul anuleaza rezervarea, contra valoarea acestuia nu se mai returneaza.
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice – 150 euro /persoana;
 • Viza 25 USD;
 • Bacsisuri 40 USD;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi.
 • Sedinte individuale de energoterapie 50 euro / sedinta de 15 minute – la cerere.
 • bauturile de la mese si din minibarul din camera;
 • alte mese care nu sunt menționate in program;
 • transport din alte orase din Romania catre Aeroportul Otopeni;
 • Cheltuieli de natura personala
 • Asigurare medicala si storno

IMPORTANT !

 • ACEASTA DEPLASARE INITIATICA ESTE O CALATORIE INTERIOARA  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Cand te intorci la viata de zi cu zi, constati ca te-ai vindecat de frici.
 • Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC si nici PELERINAJ RELIGIOS. 
 • Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere.
 • Tariful poate fii platit in Euro sau Lei. Pentru plata in Lei se calculeaza curs BNR + 2%.
 • In cadrul taberei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.
 • Se poate asigura contra cost si transportul persoanelor din alte orase catre Aeroportul Otopeni.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial si in cazul camerelor triple, al treilea  pat poate fi pat pliant sau canapea, in functie de disponibilitatea unitatii de cazare.
 • In situatii exceptionale, traseul si programul pot  fi modificate. Ordinea vizitarii obiectivelor poate fii modificata, iar in functie de timp ramas la dispozitie pot fi incluse si alte obiective turistice din zona.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Conditii inscriere:

 • Pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni la data plecarii;
 • Nu acceptam persoanele care au PASAPORT TEMPORAR;
 • Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 200 euro + contravaloarea biletului de avion. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 15 iulie 2019. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.
 • Anularile solicitate de turist pana in data de 15.07.2018 se penalizeaza cu 200 euro + contravaloarea biletului de avion, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.
 • ATENTIE: In situatia in care se fac anulari NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE INSCRIERE pentru aceste persoane in urmatoarelele deplasari. Persoanele care vor fi refuzate si au platit deja si alte tabere vor primii inapoi INTEGRAL sumele achitate.
 • Locurile in microbuz / van vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii. In concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai in FATA trebuie sa se inscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 10 persoane.
 • In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

Organizator tabere initiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere in locuri energo-informationale:

Agentia de Turism INTERAD TRAVEL INFINIT

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro