20 – 22 martie 2020 Echinoctiul de primavara la Costesti si Sarmizegetusa Regia

Obiective turistice:

 • Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;
 • Cetatea Dacica si Templele de la Costești – Cetatuie;
 • Manastirea Cozia – optional

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE, identintificare si VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN. Cursuri pentru Suflet!

Locuri disponibile in aceasta calatorie initiatica !

Perioada:  20 – 22 martie 2020 ECHINOCTIU DE PRIMAVARA

Rezervari la:  0720 831 965

CONFERINTE  – CURSURI pentru Suflet sustinute de Dimitria PUCHIU in perioada deplasarii. 

Tarif 1 =   984 lei / persoana in camera cu 2 / 3 / 4 paturi cu baie in camera in limita locurilor disponibile ; Camerele duble vor fi repartizate prioritar cuplurilor si parintilor cu copii.

Tarif 2 =  1344 lei / persoana singura in camera, cu baie in camera in limita locurilor disponibile

Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 304 lei / persoana/zi fara cazare.

Persoanele care vin cu masina personala si doresc sa participe la programul taberei vor achita tariful taberei integral.

Sedinte individuale de energoterapie informationala 204 lei/persoana/sedinta de 30 minute– la cerere.

Sedintele individuale se fac in limita timpului disponibil cu programare!

IMPORTANT: In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa imbarcam / debarcam de pe traseu si persoane din Pitesti si Rm. Valcea.

Program tabara initiatica:

Ziua 1

Prezentarea la locul de imbarcare din Bucuresti, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord (in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Costesti.

*Va mentionam ca nu vom face pauza pentru servirea mesei de pranz. Va recomandam sa aveti pachet cu mancare si apa pentru ziua deplasarii. Seara si pe perioada sederii la Costesti se poate servi masa la pensiunea in care stam cazati.

Cazare in Costesti.

Ziua 2

Vizitam Cetatea dacica si Templele de la CETATUIE – COSTESTI.

Vizitam Templele de la  SARMIZEGETUSA REGIA.

Cazare in Costesti.

Ziua 3

La ora 10:30 se elibereaza camera si ne indreptam catre Bucuresti.

*Va mentionam ca nu vom face pauza pentru servirea mesei de pranz. Va recomandam sa aveti pachet cu mancare si apa pentru ziua deplasarii.

In Bucuresti, debarcarea va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

!Atentionare: Este posibil ca in acea perioada sa mai fie zapada la Sarmizegetusa Regia si atunci vom merge pe jos o portiune de drum forestier care este parcurs in aproximativ doua ore/sens. Particilantilor le recomandam sa fie echipati adecvat traseelor montane: bocanci (cu talpa care nu aluneca), imbracaminte pentru munte, rucsac, apa, gustari, dulciuri. Adidasi nu sunt pentru mersul pe carare de munte. In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe acest traseu. In situatia in  care constatam ca sunt participanti care au probleme medicale si nu au spus acest lucru sau nu fac fata efortului fizic, acestea vor fi lasate la  masina sau pensiune fara a se returna contra valoarea excursiei si vor fi vor fii direct raspunzatoare de consecinte.

! Este bine sa mai aveti inca o pereche de incaltaminte de schimb si sa aveti haine mai groase, pentru ca stam in zona montana.

NOTA: Pentru a constientiza in ce consta importanta Sarmizegetusei Regia si altor zone sacre din Romania, va invit sa vizionati :

 IMAGINI IN PREMIERA CU O ENTITATE DIN ALTA LUME la Sarmizegetusa Regia au fost prezentate in cadrul Emisiunii TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE din 16 mai 2014 “Sfere de lumina. Aparitii din alte lumi.”, in emisiunea din 08.01.2016 “Prezente din lumile paralele” si in emisiunea din 12.02.2016: “Sarmizegetusa Regia, Vatra noastra” *Toate fotografiile (inclusiv aceasta fotografie inedita) si filmarile video prezentate in cadrul emisiunilor TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE, precum si cele publicate pe site-urile personale fac parte din arhiva personala, au fost realizate de Dimitria si Adrian Puchiu care are toate drepturile rezervate asupra acestor imagini.

Despre trairile participantilor si descrierea locurilor binecuvantate de Parintele Arsenie Boca la Prislop, Sambata de Sus, Grota Parintelui din Muntii Fagaras,Cetatile dacice de la Sarmizegetusa Regia, Fetele Albe, Costesti, Blidaru s-a discutat cu parapsihologii VALENTIN GHEORGHIU ( in emisiunea din 17 IANUARIE 2014) si GETA HEIMERL (in emisiunea din 28 FEBRUARIE 2014),  meloterapeutul GHEORGHE IOVU ( in emisiunea 27 decembrie 2013) in cadrul Emisiunilor TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE.

Realizator, moderator si producator al Emisiunii TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE: Dimitria Puchiu.

  Servicii incluse in tarif:

 • CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii;
 • MEDITATII;
 • tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”;
 • comunicari de la Entitatile locurilor / channeling;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVAREA ADN;
 • Identificarea si Vindecarea de FRICI;
 • coordonator din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in energoterapie, informatie energetica, realizator moderator  si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la 6TV, scriitor;
 • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
 • cazare  la pensiune 3*

In tarif nu sunt incluse:

 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • mesele;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 304 lei / persoana/zi.
 • Sedinte individuale de energoterapie 204 lei / sedinta de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

IMPORTANT !

 • ACEASTA DEPLASARE INITIATICA ESTE O CALATORIE INTERIOARA  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Cand te intorci la viata de zi cu zi, constati ca te-ai vindecat de frici.
 • Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC si nici PELERINAJ RELIGIOS. 
 • Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care vin cu masina personala si doresc sa participe la programul taberei vor achita tariful taberei integral.
 • Persoanele care nu achita la agentie tariful (cu sau fara transport) pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj si nu vor fii acceptate la nici o activitate desfasurata pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial si in cazul camerelor triple, al treilea  pat poate fi pat pliant sau canapea, in functie de disponibilitatea unitatii de cazare.
 • In situatii exceptionale, traseul si programul pot  fi modificate. Ordinea vizitarii obiectivelor poate fii modificata, iar in functie de timp ramas la dispozitie pot fi incluse si alte obiective turistice din zona.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Conditii inscriere:

 • Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de minim 30%. Plata integrala trebuie efectuata cu trei saptamani inainte de data deplasarii. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.
 • Anularile solicitate de turist pana in data de 11.02.2020 se penalizeaza cu 30% pentru cei care opteaza pentru tarifele normale (fara oferta Early Booking), iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%. In cazul anularii unei rezervari achitate in conditiile de Early Booking penalizarea este 100%.
 • ATENTIE: In situatia in care se fac anulari NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE INSCRIERE ulterioare pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate si au platit deja si alte tabere vor primii inapoi sumele achitate integral.
 • Locurile in microbuz / van vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii. In concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai in FATA trebuie sa se inscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care il apreciaza organizatorii.
 • In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.
 • ! La imbarcare, daca organizatorul constata ca o persoana  nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sanatate fizica sau psihica etc.) are dreptul sa refuze participarea acestei si ii va inapoia contravaloarea taberei.
 • ! IN SITUATIA IN CARE ORGANIZATORUL CONSTATA IN TIMPUL CALATORIEI CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASARII INITIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZATOR, ACESTEA VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI SI  VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.
 • OFERTA EARLY BOOKING  valabila pana 16 decembrie 2019 = 90 lei reducere din costul deplasari.  Conditiile Ofertei Early Booking:

  • Achitarea integrala pentru rezervarile efectuate pana in data mentionata.
  • In cazul anularii rezervarii NU se mai returneaza contravaloarea excursiei.

Alte informatii: 

Aceasta deplasare este o calatorie complexa si depaseste latura turistica deoarece iti ofera posibilitatea sa iti imbogatesti cunoasterea prin prisma propriei trairi si revelatii.

Despre cetatile dacice din Muntii Orastiei, precum si despre alte locuri incarcate energetic din Romania, unde cei care doresc pot gasi raspunsurile si “cheia” propriei evolutii, am discutat si in cadrul Emisiunilor « Codul lui Oreste » , ”Puterile Secrete” si “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE”- realizator si producator: DIMITRIA PUCHIU

INREGISTRAREA EMISIUNILOR

Concluziile pe care le-am desprins in urma taberelor organizate la Sarmizegetusa Regia sunt consemnate in:

JURNAL DE CALATORIE al taberei din 18 aprilie 2013;

JURNAL DE CALATORIE al taberei din 31 ianuarie 2013;

JURNALUL DE CALATORIE al taberei din 11 februarie 2012.

FOTOGRAFII DIN TABERE si EXCURSIILE organizate pana in prezent.

INREGISTRARI VIDEO din tabere si excursiile organizate pana in prezent.

Despre Sarmizegetusa Regia regretatul Dumitru Ioan BRANC afirma : « Aici pe acest loc numit SARMIZEGETUSA Regia s-au intrupat primii oameni pe Pamant, aceasta ii da acestui loc sacralitatea cea mai mare de pe planeta, este un mare adevar si nu este nici o intamplare ca acum aflati cu totii acest lucru, pentru ca a venit vremea sa constientizati, cine sunteti cu adevarat, care va este identitatea voastra, sacralitatea voastra si a locului in care existati si care va este rostul in aceasta viata! 

Veniti romani la SARMIZEGETUSA Regia si va intalniti cu voi insiva, va intalniti cu noi, entitatile divine care va ajutam sa va eliberati de toate iluziile in care ati trait sau inca mai traiti si sa va reveniti. LA MARELE ADEVAR, LA IDENTITATEA VOASTRA, LA CEEA CE SUNTETI CU ADEVARAT, si sa va ocupati locul, in ierarhia popoarelor lumii, acolo unde va este, adica PRIMUL!!! ….

Veniti romani si va vindecati, aici, la SARMIZEGETUSA REGIA simtiti miracolul dacic romanesc aduceti si pe altii sa se vindece si ei! AMIN!» Citat din cartea “AUTOVINDECARE PRIN ALCHIMIA DIVINA”, autor DUMITRU IOAN BRANC.

Organizator tabere initiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere la centrele energetice:

Agentia de Turism INTERAD & TRAVEL INFINIT 

Pentru a face rezervari in calatorii initiatice sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro