19 – 23 septembrie 2021 TABĂRA INIȚIATICĂ SPECIALĂ PE VÂRFUL GUGU – „Muntele Inițiaților” și alte locuri energo-informaționale speciale

Obiective :

 • Vârful GUGU – „Muntele Ascuns” – „Muntele Inițiaților”
 • SFINXUL din Bucegi
 • SARMIZEGETUSA REGIA
 • Vârful GODEANU – KOGAIONON (opțional)

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

TABĂRĂ INIȚIATICĂ SPECIALĂ

Tabăra are loc în perioada: 19 – 23 septembrie 2021

Aceasta este o Călătorie Inițiatică SPECIALĂ în care Dimitria PUCHIU susține meditații, inițieri / activări ale POTENȚIALULUI INTERIOR și transmite informații și INIȚIERI DIN PLANURILE SUBTILE. Punctul central al acestei călătorii este un Loc Sacru foarte înalt din punct de vedere fizic și vibrațional:

VÂRFUL GUGU – „MUNTELE ASCUNS” – „Muntele Inițiaților!”

Etapele și condițiile înscrierii:

 1. Preselecția se realizează din rândul persoanelor care au mai participat cel puțin o tabără inițiatică cu cazare în care să fie inclus măcar un traseu montan din cele organizate de către Dimitria Puchiu.
 2. Sunt rugate să ne contacteze persoanele interesate care au condiție fizică, astfel încât să facă față unui traseu montan dificil cu greutatea rucsacului în spate, dar care îndeplinesc prima condiție de preselecție.
 3. Selecționarea se realizează după atât după criteriile personale ale Dimitriei, cât și prin consultarea Ființelor Superioare, Gardienilor Locurilor Sacre!
 4. După selecționare se achită contravaloarea călătoriei.
 5. Înscrierile se realizează în momentul achitării unui avans de 1500 lei, sumă care nu se returnează dacă cel înscris nu mai participă indiferent de motiv.
 6. Alte informațiile despre această tabără se vor da doar persoanelor înscrise după achitarea tarifului.
 7. Persoanele înscrise NU vor primii detalii despre traseul parcurs sau ordinea obiectivelor.
 8. Participanții sunt obligați să mențină confidențialitatea informațiilor transmise din momentul selecționării, pe perioada desfășurării taberei și până în clipa încheierii  Călătoriei Inițiatice.
 9. Pe perioada taberei telefoanele sau alte aparate de înregistrare sau emisie/recepție vor fi închise și nu este permisă comunicarea detaliilor referitoare la programul în desfășurare către alte persoane din afara taberei. Nerespectarea acestor condiții conduce la excluderea din tabără, neutralizarea informațiilor pentru cel ce nu respectă această regulă și din Egregorul Călătoriei Inițiatice.

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a cinci zile pline cu activități.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Pentru această călătorie recomandăm ca în afară de bagajul / geanta cu hainele, lucrurile necesare pentru întreaga perioadă să aveți:

 • un rucsac mare (capacitate de minim 45 – 50 litri)
 • sac de dormit
 • izopren
 • lanternă frontală
 • pelerină de ploaie poncho (pentru a acoperii inclusiv rucsacul)
 • haine de schimb pentru zilele petrecute pe munte: tricouri, dar și bluze cu mânecă lungă mai groase, hanorac cu glugă..
 • alimente, dulciuri, conserve pentru munte
 • geaca de schi
 • pantaloni de alpinism – model 3 sezoane sau mai groși
 • colanți și bluze de corp, de genul celor pentru schiori
 • bocanci de munte rezistenți – recomandat model 3 sezoane sau iarnă (NU de vară) și NU încălțăminte tip adidas care nu acoperă și nu susține grezna
 • papuci: șlapi (NU model cu separator pentru degetul mare)
 • recomandăm bețe de drumeție pentru că sunt extraordinar de bine venite pe aceste trasee – vă recomand din experiența mea, dar și a celor care au participat în anii anteriori.

! Vă avertizăm că este posibil să fim nevoiți să traversăm râul desculți sau cu încălțăminte specială de intrat în apă!

Recomandăm a se vedea prima filmare postată mai jos cu TRASEU VF. GUGU DOCUMENTAR!

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul special al călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat. 

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi „clonată” sau imitată, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Această călătorie inițiatică este SPECIALĂ prin selectarea participanților după criterii mult mai rafinate din punct de vedere energetic, informațional și vibrațional.

Asemenea tuturor programelor realizate de Dimitria, această călătorie se distinge prin UNICITATEA IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABILĂ CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinată celor care au atins un anumit nivel de maturitate spirituală, cu un grad de deschidere spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial mult mai ridicat.

Deși fizic locurile sunt accesibile tuturor, descoperirea lor cu adevărat, trăirile, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul, pe care-l ai la câmpurile informaționale, realizat prin „omul-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă face diferența!

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare. Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

Această Călătorie Inițiatică nu este demonstrativă și nici concurențială pentru tine însuți sau în raport cu ceilalți ! 

Această călătorie își vorbește despre Tine, Esență și Adevăr!

Deci, … „tu de ce vrei să faci acest Drum?”

            „Tată Ceresc cu voia Ta cer susținerea spre împlinirea Inițieri asupra acelora cărora Tu îngădui și primirea a ceea ce ne este menit să se înfăptuiască. Cu smerenie, Te rog să reverși Binecuvântarea și Ocrotirea Ta, deschiderea drumurilor cu Lumina și Puterea Ta asupra celor cărora le permiți accesul la Planurile Superioare de Lumină, iar tot ceea ce mie, ca om trăitor al acestei lumi și îmi este destinat, îngăduie-mi să împlinesc călăuzită de Duhul Tău Atotputernic de Lumină. Cu Înțelepciunea și Blândețea Ta ajută-i pe cei cărora nu le este îngăduit să primească această Inițiere, să accepte refuzul de a nu participa și întărește-i să-și urmeze calea spirituală spre evoluție în continuare cu curaj. Cer, Ființelor Elevate și Gardienilor Luminii din planurile superioare, menținerea filtrelor și protecției asupra tuturor celor care vom parcurge acest Drum și dincolo de puterile mele.”

Cu iubire și onoare servesc Omul!

Dimitria Camelia

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif  1 = 3000 lei / persoana in camera cu 2 / 3 paturi cu baie in camera. Posibilitatea de a dormi în cameră dublă sau triplă este doar pentru o singură noapte.

Tarif  2 =  3400 lei / persoana singura in camera, cu baie in camera in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a dormi singur în cameră este doar pentru o singură noapte.

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 450 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Atenționări!

! NU SE ACCEPTĂ PERSOANE VENITE INDIVIDUAL ÎN AFARA GRUPULUI DEJA SELECȚIONAT !!!!!

! IN SITUATIA IN CARE ORGANIZATORUL CONSTATA IN TIMPUL CALATORIEI CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASARII INITIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZATOR, ACESTEA VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI SI  VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)