18 – 24 septembrie 2023 TABĂRĂ SPECIALĂ Echinocțiul de toamnă pe Vârful GUGU – „MUNTELE ASCUNS”, SFINXUL, SARMIZEGETUSA REGIA, FETELE ALBE

Obiective:

 • Vârful GUGU (alt.2291 m.) – „MUNTELE ASCUNS” din Masivul Godeanu – unul dintre Munții Sacrii ai României;
 • Cetatea Dacică și Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;
 • Cetatea Dacică și Templele de la FETELE ALBE – Cetatea Preoteselor;
 • SFINXUL din Bucegi.

AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI

ȘI ASTFEL

LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și EXTRASENZORIAL oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Aceasta este o Călătorie Inițiatică Specială organizată O SINGURĂ DATĂ ÎN 2023 în care Dimitria PUCHIU susține și coordonează meditații, inițieri / activări ale POTENȚIALULUI INTERIOR și transmite informații deosebite despre spiritualitatea străveche, Ființele Spiritualizate și abilitățile extrasenzoriale, transferând INIȚIERI DIN PLANURILE SUBTILE în ziua ECHINOCȚIULUI DE TOAMNĂ, într-un Loc Sacru foarte înalt atât din punct de vedere fizic cât și vibrațional:

VÂRFUL GUGU (2291 m.) – „MUNTELE ASCUNS” – „Locul de inițiere al Marilor Inițiați ai Neamului!”

Beneficiem pe parcursul acestei CĂLĂTORII INIȚIATICE SPECIALE de ACTIVĂRI în patru locuri sacre de INIȚIERE:  Vârful GUGU, SARMIZEGETUSA REGIA, FETELE ALBE ȘI SFINXUL DIN BUCEGI

Perioada de desfășurare a CĂLĂTORIEI INIȚIATICE SPECIALE: 18 – 24 septembrie 2023

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Această tabără inițiatică o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ANUL 2023!

Detalii înscriere: 0720 831 965

Etapele și condițiile înscrierii:

 1. Sunt acceptate persoanele care au mai participat cel puțin o dată în taberele inițiatice cu cazare și cu traseu montan organizate de către Dimitria Puchiu.
 2. Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze.
 3. Selecționarea se realizează după criteriile personale ale Dimitriei și prin consultarea de către ea a Ființelor de Lumină – Gardienii Spațiilor Sacre!
 4. După după îndeplinirea acestor două condiții de selecționare se achită contravaloarea călătoriei.
 5. Înscrierile se realizează în momentul ACHITĂRII INTEGRALE (nu se acceptă plăți eșalonate). În situația în care vă retrageți, sau nu mai puteți participa indiferent de motiv, contravaloarea achitată nu se mai returnează.
 6. Informațiile preliminare (echipamentul necesar) se vor oferi doar persoanelor înscrise după achitarea tarifului.
 7. Participanții sunt obligați să mențină confidențialitatea informațiilor transmise. 

Tarif 1 =    4000 lei / persoana in camera cu 2 / 3 paturi cu baie in camera. Posibilitatea de a dormi în cameră dublă sau triplă este doar pentru patru nopți.

Tarif  2 =  4600 lei / persoana singura in camera, cu baie in camera in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a dormi singur în cameră este doar pentru patru nopți.

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 900 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Servicii incluse în tarif:

 • 4 nopți cazare pensiune 3*;
 • informații deosebite despre spiritualitatea străveche, Ființele Spiritualizate și abilitățile extrasenzoriale;
 • CURSURI DINAMICE, TEHNICI ȘI INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • “Inițierile Locurilor”;
 • TEHNICI de accesare a informațiilor benefice, SCANĂRI INFORMAȚIONALE;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • TEHNICI DE DESCOPERIRE ȘI UTILIZARE A ABILITĂȚILOR EXTRASENZORIALE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 900 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • Programul opțional de o zi – TRASEU SURPRIZĂ care include obiectivele: MUNTELE SACRU – KOGAIONONPoiana Omului, PEȘTERA CIOCLOVINA și CETATEA PIATRA ROȘIE. Tariful acestui program opțional va fi stabilit la începutul taberei în funcție de numărul de participanți.
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 704 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 350 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Atentionari!

! NU SE ACCEPTĂ PERSOANE VENITE INDIVIDUAL ÎN AFARA PERSOANELOR ÎNSCRISE sau ÎNSOȚITORI !!!!!

! ÎN SITUATIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASARII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA CĂLĂTORIEI ȘI A PROGRAMULUI INIȚIATIC ȘI  VOR FII DIRECT RĂSPUNZĂTOARE DE CONSECINȚE.

Această Călătorie Inițiatică nu este demonstrativă și nici concurențială, este din Esență și Adevăr!

Deci, … „tu de ce vrei să faci acest Drum?”

            „MĂRITE ZEU, ÎN NUMELE A CEEA SUNT cer susținerea spre împlinirea Inițieri asupra acelora cărora și Tu îngădui primirea a ceea ce ne este menit să se înfăptuiască. Cu smerenie, Te rog să reverși Binecuvântarea și Ocrotirea Ta, deschiderea drumurilor cu Lumina și Puterea Ta asupra celor cărora le permiți accesul la Planurile Superioare de Lumină, iar tot ceea ce mie, ca om trăitor al acestei lumi și îmi este destinat, îngăduie-mi să împlinesc călăuzită de Duhul Tău Atotputernic de Lumină. Cu Înțelepciunea și Blândețea Ta ajută-i pe cei cărora nu le este îngăduit să primească această Inițiere, să accepte refuzul de a nu participa și întărește-i să-și urmeze calea spirituală spre evoluție în continuare cu curaj. Cer, Ființelor Elevate și Gardienilor Luminii din planurile superioare, menținerea filtrelor și protecției asupra tuturor celor care vom parcurge acest Drum și dincolo de puterile mele.”

Cu iubire și onoare sevesc Omul

Dimitria Camelia

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTEȘTE-ȚI CE ESTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!