16 mai – 19 mai 2013 – EXCURSIE Cazanele Dunarii, Baile Herculane, Ponoarele, Polovragi, Horezu

Excursie Cazanele Dunarii: Capul lui Decebal, Grota Veterani, Pestera Ponicova-Herculane – Ponoarele: Podul lui Dumnezeu, Pestera Podului, Lapiezurile, Lacul Zaton- Polovragi Pestera lui Zalmoxe, Cetatea dacica Polovragi, M. Polovragi- Culele si Trovantii

EXCURSIE Cazanele Dunarii, Baile Herculane, Ponoarele, Polovragi, Horezu

Unica deplasare in 2013 in care vizitam: Grota Preotului Sabareanu, Cetatea dacica Polovragi, Oborul Jidovilor, Pestera Haiducilor si SURPRIZA – locul unui portal.

Organizator al excursiilor la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

 SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul excursiilor!

 Perioada:  16 mai – 19 mai 2013

Participantii vor fi insotiti si de Domnul Cristian Pompei.

IMPORTANT: In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa participe si persoanele din Pitesti, Craiova si Rm. Valcea.

Imbarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti, Pitesti si Craiova.

Debarcarea se face in Rm. Valcea, Pitesti si Bucuresti.

 

Pentru persoanele care doresc sa vina direct la obiective vom stabili un tarif in  functie de programul la care doresc sa participe.

Traseu: Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta-Turnu Severin – Orsova – Dubova – Orsova – Baile Herculane – Baia de Arama – Ponoarele – Tg. Jiu – Horezu – Rm. Valcea – Pitesti – Bucuresti

Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Cazanele Dunarii cu oprire pentru masa pe malul Dunarii. Optinal, in functie de starea vremii, se organizeaza o croaziera pe Dunare, in zona Cazanelor, cand se pot vizita: Grota Veterani (Zalmoxe a vietuit o perioada aici si, printr-o spartura a grotei, Soarele lumineza locul altarului ) si Pestera Ponicova ( se patrunde cu barca in interiorul pesterii atat cat permite nivelul apei ).  In aceasta perioada a anului prindem salcamii infloriti si ne vom bucura de mireasma lor care ne insoteste in croaziera de pe cursul Dunarii.

In zona vedem Capul lui Decebal si Manastirea Mraconia, iar in Orsova vizitam Manastirea Sfanta Ana si a sa gradina plina de flori, ingrijita cu multa migala de catre maicute.

Cazare in Baile Herculane.

Optional – un tur al statiunii in care se pot admira: Statuia lui Hercules, Arborele Sequoia – monument al naturii; galeriile cazinoului si arhitectura cladirilor vechi (Baile Neptun, Vila Elisabeta, Hotel Decebal, Traian).

 

Ziua 2.  Dupa micul dejun, la ora 08:30 se elibereaza camera. Plecare catre centrul energetic de la Ponoarele: Podul lui Dumnezeu si Pestera Podului. Pentru vizitarea pesterii trebuie sa aveti obligatoriu cizme de cauciuc (nu bocanci) si lanterna.

La Targu Jiu se viziteaza Ansamblul si Parcul Brancusi (Masa Tacerii, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului). Ansamblul Brancusi este un generator energetic. Trecerea prin Poarta Sarutului are valoarea unui tratament energetic.

In Polovragi vizitam: Pestera lui Zalmoxe – pe are am identificat-o ca fiind o “pestera a vindecarilor si a videncatorilor” si Grota Preotului Sabareanu.

Cazare in Polovragi.

 

Ziua 3. Dupa micul dejun, la ora 08:30 se viziteaza, optional, cu cei care doresc si sunt echipati (bocanci de munte): Cetatea dacica Polovragi, Oborul Jidovilor, Pestera Haiducilor si SURPRIZA – locul unui portal.

Cei care nu doresc sa participe la programul optional au timp liber in care pot vizita Manastirea Polovragi.

IMPORTANT! Unica deplasare in 2013 in care vizitam: Grota Preotului Sabareanu, Cetatea dacica Polovragi, Oborul Jidovilor, Pestera Haiducilor si SURPRIZA – locul unui portal.

Cazare in Polovragi.

Ziua 4. Dupa micul dejun, la ora 08:30 se elibereaza camera si ne vom indrepta catre Culele si Trovantii de la Maldaresti si Trovantii din Costesti. Din Horezu puteti cumpara obiecte din ceramica fabricate de mesterii populari.

Ne vom intoarce la Bucuresti si debarcarea va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

 ! Atentionare:

! Participantilor care doresc sa intre sa viziteze Pestera Podului ( obiectiv energetic) le precizam ca, pestera nu este amenajata si electrificata pentru vizitare iar pe jos s-a format noroi. Ghidul local va transmite sa aveti obligatoriu CIZME DE CAUCIUC  si LANTERNA. De asemenea, pentru programul optional cu traseul la Cetatea dacica de la Polovragi, Oborul Jidovilor, Pestera Haiducilor, zona portalului – recomandam participantilor sa aiba imbracaminte si incaltaminte (obligatoriu BOCANCI) adecvata traseelor montane.  In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! IN SITUATIA IN CARE CONSTATAM CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA EXCURSIEI SI VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

 

 Tarif  =  819 lei / persoana in camera 2, 3 sau 4 paturi

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 250 lei / persoana / camera single.

TARIF  cu reducere 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE  = 737 lei / persoana

 

 Servicii incluse in tarif:

  • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si info-energetica;
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
  • 3 nopti cazare la hotel/pensiune 3*
  • 1 mic dejun inclus la hotel 3* in Baile Herculane

 

    In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • mesele;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost;
  • plimbare optionala cu salupa pe Dunare. Tariful se stabileste la fata locului in functie de numarul persoanelor;
  • Asigurarea Storno – optionala.

IMPORTANT pentru participantii in aceasta excursie care sunt din alte localitati: oferim transport catre locul de imbarcare din Bucuresti si retur. Tariful acestui transport se stabileste in functie de numarul persoanelor.

Obiective turistice:

– Cazanele Dunarii;

– Grota Veterani – centru energetic; ( optional si in functie de vreme )

– Pestera Ponicova – intrare prin Dunare; ( optional si in functie de vreme )

– Capul lui Decebal;

– Manastirea Mraconia;

– Manastirea Sf. Ana;

– Baile Herculane

– Podul lui Dumnezeu, Pestera Podului de la Ponoarele – Centru energetic

– Parcul Brancusi ( Masa Tacerii, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului ) – zona energetica

– Pestera Polovragi (Pestera lui Zalmoxe) – centru energetic;

– Manastirea Polovragi;

– Grota Preotului Sabareanu;

– Cetatea dacica de la Polovragi – optional;

– Oborul Jidovilor – optional;

– Pestera Haiducilor si locul portalului- optional;

– Culele si Trovantii de la Maldaresti;

– Ceramica de Horezu;

– Trovantii din Costesti

 

Conditii de inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans minim de 30%. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 25 aprilie 2013. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.

Anularile solicitate de turist pana in data de 25.04.2013 se penalizeaza cu 30%, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.

Locurile in autocar / microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 

 Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro