14 – 15 mai 2022 Călătorie inițiatică la Polovragi prin „Tărâmul Vindecărilor și al Vindecătorilor”, Peștera Polovragi, „Arcada – Portal” Șura Haiducilor, „Templul Extratereștrilor”

Obiective turistice:

 • Traseu inițiatic prin „Tărâmul Vindecărilor și a Vindecătorilor”– centru energetic;
 • Peștera Polovragi  – „Peștera lui Zalmoxe”;
 • „Templul Extratereștrilor” – altar străvechi de conectare cu Ființele Elevate din alte dimensiuni;
 • Arcada „Portalul”
 • Grota Haiducilor;
 • Mănăstirea Polovragi (opțional);
 • Ceramica de Horezu (opțional);
 • Trovanții din Costești (opțional);

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Tabăra are loc în perioada: 14 – 15 mai 2022

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp până în data de 28 ianuarie sau 25 februarie 2022!

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a două zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Cazare în Polovragi.

Pe perioada celor două zile vom vizita: Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor” și vom face un traseu pe munte către „Arcada Portal”, Grota Haiducilor, Crucea lui Ursache  și „Templul Extratereștrilor”– obiective importante din punct de vedere energetic.

Denumirile de: „Peștera Vindecărilor și a Vindecătorilor” dată Peșterii Polovragi și „Templul Extratereștrilor” dat unui loc pe care l-am scanat informațional, au fost create de Dimitria în urma amprentelor energetice pe care le-a identificat în aceste locuri.

Energia binefăcătoare a acestei zone a Polovragiului a atras din cele mai îndepărtate timpuri vraci, inițiați și frați din spații îndepărtate ale Universului.

Peștera Polovragi mai este cunoscută și sub numele de „Peștera lui Zalmoxe” pentru că aici Zalmoxe s-a retras pentru trei ani și astfel omul s-a transformat în Zeu. Puterea transformatoare și vindecătoare a peșterii o susține pe Dimitria în meditațiile cu efect terapeutic pe care le realizează.

Arcada naturală este un loc energetic deosebit, un adevărat „Portal” – o poartă către alte lumi, alte dimensiuni în care îți este facilitată extinderea conștiinței, iar în „Templul Extratereștrilor” Dimitria realizează sesiuni de channeling. În meditația ghidată de ea participanții au șansa de a rezona atât cu ființe evoluate aparținând altor civilizații care conlocuiesc cu noi pe Terra, cât și cu ființe care explorează Universul, fiind în trecere prin spațiul terestru sau care au rolul de observatori ai evoluției diverselor civilizații.

IMPORTANT!

Aceste trasee sunt inedite și includ locuri încărcate energetic. Sunt porțiuni de traseu nemarcate prin pădure, pe munte la care nu poți ajunge decât împreună cu noi.

*Ar fi bine sa aveți, pentru a va ușura parcurgerea traseelor, bețe de drumeție. Aceasta este doar o recomandare.

Cei care nu doresc sa participe la traseul propus au timp liber în care pot vizita Mănăstirea Polovragi.

!Atentionare: Traseul spre obiectivele anunțate este parcurs pe jos, mergând pe cărare de munte în aproximativ 6 ore. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci (cu talpa care nu aluneca), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apa, gustări, dulciuri, lanterna. Adidașii, teneșii, pantoful sport nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. In situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe acest traseu. În situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac fața efortului fizic, acestea vor fi lăsate la  pensiune/mașina fără a se returna contra valoarea excursiei si vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană iar în peșteră temperatura este între 7 și 10 grade Celsius indiferent de anotimp.

A doua zi plecăm din Polovragi după terminarea programului și ne îndreptăm către București.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif 1 = 1084 lei / persoană, loc în camera triplă cu baie in camera. Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. Camerele duble vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.

Tarif 2 =  1244 lei / persoană singur în cameră, camera single

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 350 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

ÎN ACEST MOMENT MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp:

I. REDUCERE valabilă până 28 ianuarie 2022 = 200 lei REDUCERE din costul deplasări.

II. REDUCERE valabilă până 25 februarie 2022 = 100 lei REDUCERE din costul deplasări.  

Condițiile Ofertelor cu REDUCERE:

 • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
 • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului) vor achita pentru ziua în care doresc sa participe suma de 504 lei / persoana/zi fără cazare.

Ședințe individuale de energoterapie 300 lei/persoana/ședința de 30 minute– la cerere cu programare în limita timpului disponibil. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

Servicii incluse în tarif:

 • 1 noapte cazare pensiune;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 350 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 504 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 300 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turiștii străini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 22.04.2022 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta cu REDUCERE), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de REDUCERE penalizarea este 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

Vă invit să vizionați emisiunea online pe care am realizat-o pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu în data de:

6 aprilie 2020 cu Meditația nr.22 – Conexiune cu civilizațiile extraterestre la Polovragi

7 aprilie 2020 și care include MEDITAȚIA DE VINDECAREA ÎN PEȘTERA POLOVRAGI – „PEȘTERA VINDECĂRILOR ȘI A VINDECĂTORILOR” cu transpunere în PEȘTERA POLOVRAGI:

Aici găsiți INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de Dimitria Puchiu.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere la centrele energetice:

Agentia de Turism INTERAD & TRAVEL INFINIT

Vă recomandăm să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)