11 iunie, sambata – SFINXUL, Manastirea Caraiman si Ghighiu, 1 zi – tarif = 100 lei + 64 lei (c/val. ticket telecabina Busteni – Babele urcare/coborare )

SFINXUL

 

Organizator al excursiilor la centrele energetice : Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

 

EXCURSII PENTRU ACTIVAREA SUFLETULUI SI A LUMINII DIN TINE

Eu sunt aici, tu esti aici !

Sa ne cunoastem in Tara care ar putea devenii Arca lui Noe.

Te invitam sa calatoresti in Punctele de Lumina, Lumina care ar putea devenii Lumina din tine.

Sa fii Lumina trebuie sa faci doar pasul!

Data plecare:  04 februarie 2012

Program pentru o zi.

Traseu: Bucuresti – Busteni – Sinaia – Bucuresti

Program:

Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Busteni unde vom vizita Manastirea Caraiman dupa care se va lua telecabina pentru a urca la Babele.

Vom sta pe Platoul Babele si in jurul Sfinxului. In functie de starea vremii vom aprecia cat timp vom putea stationa pe munte.

La retur, daca timpul permite, se va face o oprire in Sinaia de aproximativ o ora – program flexibil la alegerea turistilor.

Debarcarea in Bucuresti va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

 

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

Locurile in autocar vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

 

Tarif: 130 lei / persoana*

Servicii incluse in tarif:

 

In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • masa;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere;
  • *telecabina Busteni – Babele (c/val.biletului = 64 lei/adult/ urcare-coborare; 36 lei/ copil pana 7 ani / urcare-coborare – se achita la fata locului).

 
Obiective turistice:

– Sfinxul – centru energetic

– Manastirea Caraiman

– Manastirea Sinaia ( optional ).

 

Conditii inscriere:

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%.

Atentionare:

! In situatia in care starea vremii nu permite urcarea cu telecabina, destinatia va fii schimbata catre un alt centru energetic din zona sau Templul de  la Sinca Veche cu achitarea la fata locului a unei diferente de 30 lei/ persoana. Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide destinatia finala.

 

Venim in intampinarea turistilor nostri si suntem flexibili, astfel incat puteti fii creatorii propriului circuit. Va stam la dispozitie cu serviciile noastre de transport si organizare a deplasarilor catre obiectivele turistice sau centrele energetice propuse de dumneavoastra.