11 – 18 februarie 2020 Circuit Iordania si Egipt „Energia Iordaniei si a Peninsulei Sinai”

Locuri initiatice si obiective incluse:

 • Petra – una din cele „7  Minuni ale Lumii”;
 • Muntele Nebo – de unde Moise a privit spre „Pământul Făgăduinței”, mozaicuri si ruine sec. IV-VI;
 • plaja la Marea Moarta;
 • Desertul Wadi Rum – “Valea Lunii”;
 • Taba, Egipt – minisejur la Marea Rosie – Peninsula Sinai;
 • Muntele Sinai (Egipt) – urcare pe varful unde Moise a primit Tablele Legii (Cele 10 legi); – optional
 • Muntele Sinai (Egipt) – Manastirea Sf. Ecaterina și „Rugul Aprins” – arborele in care Dumnezeu i s-a aratat sub forma unui „foc viu” si i-a vorbit lui Moise. – optional

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere, dezvoltare personala si descoperire a abilitatilor extrasenzoriale pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE, identificare si VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN. Cursuri pentru Suflet! 

INFORMATIE – CAZARE  – TRANSPORT

PROGRAM EXCLUSIV CREAT  DE  AGENTIA DE TURISM INTERAD 

CIRCUIT INITIATIC UNIC DE 5* IN IORDANIA si EGIPT 2020

Perioada:  11 – 18 februarie 2020

Rezervari la:  0720 831 965

TARIF  =  1294  euro/persoana in camera dubla/tripla.

Circuitul se realizează și înscrierile se fac până în data de 1 februarie 2020!

Rezervarea locului se face dupa achitarea integrala sau a unui avans minim de 500 euro + contravaloarea biletului de avion + taxele pentru bagaje. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de  10 ianuarie 2020.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de  484 euro / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

*Circuitul va avea loc întrucât deja s-a întrunit numărul minim de participanți (10 persoane). Pentru inscriere este suficient sa achitati un avans.

Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

Circuitul se realizeaza pentru un grup minim de 10 persoane.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi.

Sedinte individuale de energoterapie 50 euro /persoana/sedinta de 15 minute– la cerere cu programare in limita timpului disponibil.

Zbor: Bucuresti – Amman – Bucuresti.

Programul taberei:

Ziua I: 11.02.2020, marti

Prezentarea la Aeroport Otopeni la ora 07:00.

Zbor: 10:05 OTP – 12:55 Amman

Transfer: Aeroport Amman – vizitam Muntele Nebo – locul unde Moise a vazut pentru ultima data „Tara Fagaduintei” (Israelul) dincolo de râul Iordan. Aici vedem ruinele si mozaicurile din sec IV – VI d.Hr ale bisericii franciscane.

Cazare hotel 4* (cu demipensiune) pe malul Mării Moarte.

Preluam camerele si ne bucuram vibrația marii. Timp liber  si /sau meditație de armonizare cu țărmul iordanian si echilibrare/ purificare cu ajutorul apei bogate in minerale pe plaja Mării Moarte.

Deci, luați costumele de baie și hai în mare la o terapie cu apa Mării Moarte!

Cina si un somn odihnitor.

Ziua II: 12.02.2020, miercuri

După micul dejun eliberam camerele și ne îndreptăm spre Petra.

Vizitam Petra. Meditație de racordare și scanare a informațiilor și energiilor.Tehnici de asimilare a energiilor si informațiilor benefice pentru ființa noastră, inclusiv prin channeling.

Vom face o incursiune în trecut și în prezentul informational al acestui spațiu sacru recunoscut ca fiind una din cele “7 Minuni ale Lumii”. Trecem prin Siq (Canion) spre Trezorerie și celelalte obiective din Petra timpurilor antice: morminte romane, amfiteatru, mănăstirea și alte așezări săpate în piatra. În timpul vizitei lăsăm la latitudinea Universului să ne permită sa trăim experiențele necesare și utile evoluției noastre.

Cazare hotel 4* (cu demipensiune) în Petra.

Servim rapid cina si plecam spre a vizita „Petra by Night”– este un program special si vedem Trezoreria din Petra in lumina lumânărilor. Acesta este obiectivul emblematic cel mai cunoscut. Simțim vibrațiile locului si sa ne bucuram de acel moment spectaculos oferit de feeria nopții.

Ziua III: 13.02.2020, joi

! PLECARE DEVREME după micul dejun sau micul dejun la pachet, eliberăm camerele și ne îndreptăm spre Aqaba pentru a traversa Marea Rosie cu vaporul spre Egipt, pe Peninsula Sinai.

Cazare la  hotel 5* (cu all inclusive) în Taba,  pe malul Marii Rosii

Preluam camerele si ne bucuram vibrația mării.

Se vor învăța tehnici de utilizare a energiei Apei, Pământului și a Soarelui.

Pe parcursul acestor zile va fi un program de relaxare pe plaja unde vor fi meditații, tehnici de activare a potentialului interior si armonizare cu energiile Egiptului, informații  si discutii cu Dimitria.

Ziua IV: 14.02.2020, vineri

Ne bucurăm de o zi relaxantă în cadrul resortului de lux, facem plaja și o meditație cu tehnica de purificare și echilibrare în Marea Roșie.

Cazare la  hotel 5* (cu all inclusive) in Taba,  pe malul Marii Rosii

Ziua V: 15.02.2020, sâmbătă

Dimineața devreme, Dimitria împreună cu participanții care optează pentru o călătorie inițiatică specială pleacă spre Muntele Sinai.

Vizitam Manastrirea Sfanta Ecaterina unde se afla Arborele „Rugul Aprins” prin care Dumnezeu i-a vorbit lui Moise și i s-a arătat în aceasta formă de Flacără Vie.

După ce ne reculegem câteva minute în acest loc sfânt, urcăm însoțiți de șerpași pe vârful Muntelui Sinai, locul unde Dumnezeu i-a dat lui Moise „Tablele Celor 10 Legi”. Pe acest munte sacru, prin meditație, ne racordăm la Energiile, Vibrațiile și Informațiile Sursei.

La încheierea acestei călătorii inițiatice ne întoarcem la hotel în Taba.

Această incursiune de o zi pe Muntele Sinai este opțională.

Cei care prefera să se relaxeze și să se răsfețe la plajă au timp liber în această zi la hotel, bucurându-se de beneficiile oferite de resortul de 5* cu all inclusive.

Ziua VI: 16.02.2020, duminică

După micul dejun eliberăm camerele și ne luăm rămas de la magicul tărâm egiptean, urmând să ne reîntâlnim cu mistere Egiptului în septembrie 2020, când organizăm cu ocazia Echinocțiului de Toamnă un Circuit Inițiatic care include meditații în piramide, temple, o croazieră pe Nil și refacere într-un minisejur în Hurghada. ( Detalii despre acest Circuit Inițiatic Eveniment în Egipt din perioada 12-23.09.2020 găsiți accesând acest link. )

Traversăm Marea Roșie cu vaporul, înapoi în Aqaba și ne continuăm traseul spre Deșertul Wadi Rum – „Valea Lunii”.

Suntem preluați de jeep-uri și ne bucurăm de un safari în deșert spre tabăra ECO din inima deșertului Wadi Rum.

Rămânem cazați o noapte în această tabără ECO și vom experimenta ce însemnă viața din perspective unui beduin și energia deșertului, fără facilitățile și buruiajele lumii moderne.

Dimitria va coordona meditații la apusul și răsăritul soarelui în deșert, conectări la câmpurile informaționale ale Universului, la alte dimensiuni și civilizații intra / extraterestre si va transmite mesajele captate prin channeling.

Este o experiență deosebită și unică, special creată pentru programul nostru inițiatic la lumina opaițului, departe de agitația civilizației, pe care poți să o trăiești decât împreună cu noi. Aici ne este facilitata posibilitatea de a ne regăsi, de a ne aminti CE și CINE SUNTEM, de a redescoperii CONȘTIINȚA UNITĂȚII !

Meditațiile, conexiunile cu Universul aici se realizează mult mai ușor. Nivelul informațiilor percepute aici sunt de tip superior. În stările de meditație, în astfel de condiții, poți să trăiești miracole (autovindecări, regenerări, echilibrări ale structurii fizice, mentale, emoționale și spirituale) și să ai conștientizări extraordinare menite să te susțină în evoluția ta.

Deșertul cu nisip și roci de culoare roz, Wadi Rum are o energie blândă și este unul din locurile energo-informaționale planetare, o „Poartă către Univers”!

Special am ales să stăm în acest loc și în astfel de condiții asemănătoare vremurilor primordiale, când omul trăia în comuniune cu natura.

Participanții au posibilitatea să simtă pulsul Mamei Pământ și de a se racorda la vibrațiile pământului.

Cina și un somn liniștit în timpul căruia rămânem racordați la energiile Pământului și Universului.

Ziua VII: 17.02.2020, luni

După micul dejun și programul special, în jurul prânzului suntem transferați cu jeep-urile în altă tabără tot din „Valea Lunii” așa cum mai este denumit Deșertul Wadi Rum unde, chiar dacă suntem cazați în camere cu baie proprie și toate facilitățile,  rămânem racordați la energia și vibrația deșertului.

Optional, participanții au ocazia de a experimenta o călătorie cu dromaderul (cămila) prin deșert.

Savurăm cina care este preparată în stil tradițional în vase îngropate în nisip și programul serii continuă cu spectacol, dans în jurul focului împreuna cu beduinii.

Ne bucurăm de feeria cerului înstelat, de ultima noapte în deșert în care stăm împreună cu participanții, împărtășindu-ne trăirile, impresiile care ne-au îmbogățit viața prin acest circuit fascinant.

Ziua VIII: 18.02.2020, marti

După micul dejun ne îndreptăm spre aeroportul din Amman.

Ne bucurăm ultima zi a incursiuni noastre inițiatice în Iordania și Egipt, prin care al descoperit cultura și spiritualitatea lumii arabe.

Ne luam la revedere de la Iordania și mulțumim pentru tot ce ne-a dăruit, … dar orice sfârșit e un nou început!

Zbor: 13:20 Amman – 16:15 Otopeni

Bun regăsit România!  

                                              De ce iți recomandăm  să vii împreună cu noi în Iordania și Peninsula Sinai?

Am conceput un Circuit Inițiatic Unic în Iordania și Egipt (în Peninsula Sinai), relaxant în care să descoperim locuri sacre și energo-informaționale din aceste ținuturi, într-un mod plăcut, dinamic și bogat în informații și tehnici menite să contribuie la evoluția spirituală a participanților.

Suntem singura agenție de turism care a inclus o noapte în inima Deșertului Wadi Rum într-o tabără izolată în condiții ECO și programul întregului circuit creat de noi și coordonat de Dimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetica, pune accentul pe un format inedit și unic de dezvoltare personală, a abilităților extrasenzoriale – paranormale, învățarea de tehnici de vizualizare la distanță, scanare, regenerare fizică și energetică! Perspectiva asupra locurilor pe care o oferim participanților, experiențele trăite în locuri mai greu accesibile turiștilor obișnuiți, precum și ghidajul turistic și spiritual îi conferă acestui circuit inițiatic UNICITATEA!

Impresia și amintirea cu care rămâi asupra unui loc este influențată de trăirile personale pe care le ai acolo și este fundamental influențată de omul (ghidul) care ți-l prezintă în contextul creat.

Pe cei care vin pentru prima dată cu noi îi primim cu suflete deschise să se bucure de buna dispoziție pe care o împărtășim cu toți participanții.

Ai posibilitatea să descoperi două locuri speciale ale Peninsulei Sinai situate de pe Muntelui Sinai: Manastirea Sf. Ecaterina cu Arborele Rugului Aprins și Vârful Muntelui Sinai unde Moise a primit „Cele 10 Legi”. Vei trăi momente unice pe acest munte sacru, căci perspectiva din care de vei raporta la acest spațiu este una diferită decât cea religioasă. Acest munte este un punct de racordare la dimensiunile înalte vibrațional și la câmpurile informaționale elevate ale Sursei. Dimitria va face o meditație și sesiune de channeling pe munte, prin care participanții pot au acces la aceste informații și pot avea propriile revelații, conștientizări și trăiri importante pentru evoluția lor personală. Când vei mai avea această ocazie să mergi pe Sinai cu un specialist în informație energetică de nivelul Dimitriei care să-ți călăuzească pașii?

Cadrul feeric al desertului Wadi Rum îți oferă posibilitatea să meditezi mult mai ușor și să te armonizezi cu Mama Pământ.

Vibrațiile spațiului sacru al Petrei te ajuta să faci conexiunile cu timpul și spațiul. Vizita din timpul nopții „Petra by Night” îți rezervă o imagine și trăire specială asupra Trezoreriei din Petra la lumina lumânărilor, iar cu ocazia incursiunii din timpul zilei ai ocazia să vedeți detalii arhitecturale și culorile de vis ale rocilor desprinse parcă dintr-un alt Univers.

Programul este lejer și îți permite sa îți îmbogățești cunoașterea prin vizitarea obiectivelor turistice de pe întreg traseul și în același timp să-ți petreci câteva zile de concediu pe însoritele plaje ale Mării Roșii și Mării Moarte. Beneficiezi de efectul terapeutic al nămolului și mineralelor Mării Moarte de pe malul iordanian, precum și de frumusețea, claritatea vibrația blândă a Mării Roșii din Egipt.

Participanții au acces la mai multe căi de cunoaștere în același timp: ghidaj tip conferință, dezbateri libere, informații despre obiective, meditații și tehnici, la care se adaugă frumusețea și energia locurilor.

Deplasarea este concepută pentru participanți de toate vârstele, inclusiv copii.

Buna dispoziție și atmosfera antrenantă din timpul circuitului îți oferă posibilitatea să te relaxezi într-un mod activ.

În cele 8  zile ai informații turistice despre istoria, geografia și spiritualitatea Iordaniei și Egiptului, autocunoaștere și relaxare!

Iordania și Egiptul te așteaptă să-i descoperi frumusețile și misterele!

Servicii incluse in tarif:

 • Cazari :

            – 1 noapte cazare la Marea Moarta in hotel 4* cu demipensiune;

             – 1 noapte cazare Petra hotel 4* cu demipensiune;

             – 3 nopti cazare in Taba (Egipt) cu all inclusive

          – 1 noapte cazare  in Desertul Wadi Rum – Tabara ECO – cu demipensiune, fara curent electric, fara baie in camera – cort, cu toaleta comuna

             – 1 noapte cazare in Desertul Wadi Rum – Tabara cu pensiune completă – in camerele dotate cu baie proprie (toaleta si dus)

 • transport in Iordania cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
 • Asistenta turistica la sosire si plecare

 • Transferul cu jeep-urile la Wadi Rum ECO

 • Ghid turistic  în Iordania vorbitor de limba romana;

 •  Viza pentru cei care au pasaport normal.

 • Insotitor si coordonator din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in energoterapie, informatie energetica, realizator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la 6TV, formator, autoarea cartilor „Calator in Infini” – care sustine: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; CHANNELING si comunicari de la Entitatile locurilor; TEHNICI DE AUTOVINDECARE; TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE si ACTIVARE A POTENTIALULUI INTERIOR.

In tarif nu sunt incluse:

 • Biletul de avion – obligatoriu se cumpără tot prin agenția noastră. Prețul biletului se comunica in momentul rezervarii la agentie (aproximativ 100 euro – in acest moment). După emiterea biletului de avion, dacă clientul anulează rezervarea, contra valoarea acestuia si a taxelor pentru bagaje nu se mai returnează.
 • taxele pentru bagaje la avion – se achita împreună cu biletul de avion. Puteți opta pentru urmatoarele variante: 

*Bagaj de mana GRATUIT cu dimensiunile obligatorii de până la 40 x 20 x 25 cm, daca achitati macar un bagaj de  10 kg la cala.

*Bagaj de 10 kg de mana in aeronava.  Poți transporta un bagaj mare de mână per pasager cu greutatea de până la 10 kg și dimensiuni maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm = 13 euro/ sens

*Bagaj de 10 kg la cala  dimensiunile de 55cm X 40cm X 20cm = 16 euro /sens

*Bagaj de 20 Kg la cala = 30 euro/ sens

! Tarifele pentru bagaje se pot modifica de către compania aeriană.

 • Taxa intrare Egipt 25 USD/ persoană;
 • Bacșișuri 55 USD/ persoană;
 • Taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice – 130 euro/persoana;
 • Taxa excursie opțională pe Muntele Sinai 75 USD/ persoană + onorariu șerpași
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi.
 • Sedinte individuale de energoterapie 50 euro / sedinta de 15 minute – la cerere.
 • bauturile de la mese si din minibarul din camera;
 • alte mese care nu sunt menționate in program;
 • transport din alte orase din tara catre locul de imbarcare;
 • Cheltuieli de natura personala
 • Asigurare medicala si storno

IMPORTANT !

 • ACEASTA DEPLASARE INIȚIATICĂ ESTE O CĂLĂTORIE INTERIOARA  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viata de zi cu zi, constati ca te-ai vindecat de frici.
 • Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC si nici PELERINAJ RELIGIOS. 
 • Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere.
 • Tariful poate fii platit in Euro sau Lei. Pentru plata in Lei se calculeaza curs BNR + 2%.
 • In cadrul taberei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.
 • Se poate asigura contra cost si transportul persoanelor din alte orase catre Aeroportul Otopeni.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial si in cazul camerelor triple, al treilea  pat poate fi pat pliant sau canapea, in functie de disponibilitatea unitatii de cazare.
 • In situatii exceptionale, traseul si programul pot  fi modificate. Ordinea vizitarii obiectivelor poate fii modificata, iar in functie de timp ramas la dispozitie pot fi incluse si alte obiective turistice din zona.
 • OFERTA EARLY BOOKING (INSCRIERI TIMPURII) valabila pana 16 decembrie 2019. Tarif = 1194  euro/ persoana in camera dubla  Conditiile Ofertei Early Booking:
  • Achitarea unui avans de 500 euro + contravaloarea biletului de avion + taxele pentru bagaje până în data de 16 decembrie 2019 si diferența până în data 10 ianuarie 2020.
  • In cazul anularii rezervarii NU se mai returneaza contravaloarea excursiei.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Conditii inscriere:

 • Pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni la data plecarii;
 • Nu acceptam persoanele care au PASAPORT TEMPORAR;
 • Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 500 euro + contravaloarea biletului de avion + taxele pentru bagaje. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de  10 ianuarie 2020. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.
 • Dupa momentul inscrierii, orice solicitare de anulare din partea turistului presupune pierderea/ nerestituirea contravalorii biletului de avion + taxele pentru bagaje si a avansului de 500 euro/persoana.
 • ATENTIE: In situatia in care se fac anulari NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE INSCRIERE pentru aceste persoane in urmatoarelele deplasari. Persoanele care vor fi refuzate si au platit deja si alte tabere vor primii inapoi INTEGRAL sumele achitate.
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 10 persoane care sunt inscrise pana in data de 10 ianuarie 2020.
 • In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

Organizator tabere initiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere in locuri energo-informationale:

Agentia de Turism INTERAD TRAVEL INFINIT

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro