10 – 17 septembrie 2019 Circuit Initiatic UNIC in Iordania cu Dimitria PUCHIU

Locuri initiatice si obiective incluse:

 • Petra – una din cele „7  Minuni ale Lumii”;
 • Muntele Nebo – de unde Moise a privit spre „Pământul Făgăduinței”, mozaicuri si ruine sec. IV-VI;
 • Betania – locul de pe malul Iordanului unde Isus a fost botezat de Ioan Botezatorul;
 • Desertul Wadi Rum – “Valea Lunii”;
 • minisejur la Marea Rosie;
 • minisejur la Marea Moarta.

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE, identintificare si VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN. Cursuri pentru Suflet! 

INFORMATIE – CAZARE  – TRANSPORT

PROGRAM EXCLUSIV CREAT  DE  AGENTIA DE TURISM INTERAD 

CIRCUIT INITIATIC UNIC IN IORDANIA 2019

 

Perioada:  10 – 17 septembrie 2019

Rezervari la:  0720 831 965

OFERTE SPECIALE:

OFERTA  SPECIALA 1 valabila pentru inscrieri pana in data de 30 MAI 2019: Tarif = 894  euro/ persoana in camera dubla/tripla

OFERTA  SPECIALA 2 valabila pentru cei care se inscriu si in Circuitul Initiatic din Egipt din perioada 21-25.09.2019: Tarif special Iordania = 864  euro/ persoana in camera dubla/tripla

TARIF valabil pentru inscrieri efectuate dupa data de 30 mai 2019=  954  euro/persoana in camera dubla/tripla.

!!!!!   TERMEN DE ÎNSCRIERE 5 AUGUST 2019  !!!!!

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 400 euro + contravaloarea biletului de avion + taxele pentru bagaje. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de  5 august 2019.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de  484 euro / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

Termenul de inscriere cu REDUCERE in Circuitul Initiatic din Iordania este 30 mai 2019! Circuitul va avea loc daca pana in data de 5 AUGUST 2019 se intruneste numarul minim de participanti (10 persoane). Pentru inscriere este suficiet sa achitati un avans.

Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

Circuitul se realizeaza pentru un grup minim de 10 persoane.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi.

Sedinte individuale de energoterapie 50 euro /persoana/sedinta de 15 minute– la cerere cu programare in limita timpului disponibil.

Zbor: Bucuresti – Amman – Bucuresti.

Programul taberei:

Ziua I: 10.09.2019, marti

Prezentarea la Aeroport Otopeni la ora 07:00.

Zbor: 09:30 OTP – 11:10 Amman

Transfer: Aeroport Amman – Aqaba

Cazare la  hotel 5* (cu demipensiune) in Aqaba,  pe malul Marii Rosii

Preluam camerele si ne bucuram vibratia marii. Facem plaja si o meditatie cu tehnica de purificare si echilibrare in Marea Rosie.

Dupa cina, cei dornici de cumparaturi pot merge cu autocarul pus la dispozitie de hotel pana in centrul orasului.

Ziua II: 11.09.2019, miercuri

După micul dejun va fi un program de relaxare pe plaja unde vor fi meditații, tehnici de activare a potentialului interior si armonizare cu energiile Iordaniei, informații  si discutii cu Dimitria.

Se vor invata tehnici de utilizare a energiei Apei, Pamantului si a Soarelui.

Cina si timp liber. Cine mai doreste sa faca inca o sesiune de cumparaturi in Aqaba poate merge cu autocarul hotelului pana in zona comerciala a orasului.

Ziua III: 12.09.2019, joi

Dupa micul dejun eliberam camerele si plecam spre Petra.

Vizitam Petra Mica. Meditatie de racordare si scanare a informatiilor si energiilor.Tehnici de asimilare a energiilor si informatiilor benefice pentru fiinta noastra, inclusiv prin channeling.

Cazare hotel 4* (cu demipensiune) in Petra.

Servim rapid cina si plecam spre a vizita „Petra by Night”- este un program special si vedem Trezoreria din Petra in lumina lumanarilor. Acesta este obiectivul emblematic cel mai cunoscut. Simtim vibratiile locului si sa ne bucuram de acel moment spectaculos oferit de feeria noptii.

Ziua IV: 13.09.2019, vineri

Dimineata, dupa micul dejun, eliberam camerele si vizitam Petra in timpul zilei. Vom face o incursiune in trecut si in prezentul informational al acestui spatiu sacru recunoscut ca fiind una din cele “7 Minuni ale Lumii”. Trecem prin Siq (Canion) spre Trezorerie si celelalte obiective din Petra timpurilor antice: morminte romane, amfiteatru, Manastirea si alte asezari sapate in piatra. In timpul vizitei lasam la latitudinea Universului sa ne permita sa traim experientele necesare si utile evolutiei noastre.

Ne luam ramas bun de la Petra si ne indreptam spre Desertul Wadi Rum, numit si “Valea Lunii”.

Prima noapte de cazare in Wadi Rum va fi intr-o tabara de beduini in inima desertului in conditii ECO: fara curent curent electric si tehnologie. Aici vom ajunge cu jeep-urile.

Este o experienta deosebita si unica, special creata pentru programul nostru initiatic la lumina opaitului, departe de agitatia civilizatiei, pe care poti sa o traiesti decat impreuna cu noi. Aici ne este facilitata posibilitatea de a ne regasi, de a ne aminti CE si CINE SUNTEM, de a redescosperi CONSTIINTA UNITATII !

Meditatiile, conexiunile cu Universul aici se realizeaza mult mai usor. Nivelul informatiilor percepute aici sunt de tip superior. In starile modificate de constiinta, in astfel de conditii, poti sa traiesti miracole (autovindecari, regenerari, echilibrari ale structurii fizice, mentale, emotionale si spirituale) si sa ai constientizari extraordinare menite sa te sustina in evolutia ta.

Desertul Wadi Rum are o energie blanda si este unul din locurile energo-informationale planetare, o „Poarta catre Univers”!

Special am ales sa stam in acest loc si in astfel de conditii asemanatoare vremurilor primordiale, cand omul traia in comuniune cu natura.

Partipantii au posibilitatea sa simta pulsul Mamei Pamant si de a se racorda la vibratiile pamantului.

Cina si un somn linistit in timpul caruia suntem racordati la energiile Pamantului si Universului.

Ziua V: 14.09.2019, sambata

Dimitria va coordona meditatii la apusul si rasaritul soarelui in desert, conectari la campurile informationale ale Universului, la alte dimensiuni si civilizatii extra / intraterestre si va transmite mesajele captate prin channeling.

Dupa micul dejun si programul special, in jurul pranzului suntem transferati cu jeep-urile in alta tabara din desert unde, chiar daca suntem cazati in camere cu  baie proprie,  ramanem racordati la energia si vibratia desertului.

Optional, participantii au ocazia de a experimenta o calatorie cu dromaderul (camila) prin desert.

Cina este preparata in stil traditional in vase ingropate in nisip si programul serii continua cu spectacol, dans in jurul focului impreuna cu beduinii.

Ziua VI: 15.09.2019, duminica

Dimineata devreme, imediat dupa micul dejun, eliberam camerele si plecam sa vizitam Muntele Nebo – locul unde a vazut pentru ultima data „Tara Fagaduintei” (Israelul) dincolo de Iordan. Aici poti vedea ruinele si mozaicurile din sec IV – VI d.Hr bisericii franciscane. Apoi vizitam Betania – locul unde a fost botezat Isus de catre Ioan Botezatorul in Iordan.

Cazare hotel 4* (cu demipensiune) pe malul Marii Moarte.

Cina si timp liber.

Ziua VII: 16.09.2019, luni

Mic dejun si program pe plaja unde relaxarea se impleteste cu meditatia.

Intreaga zi putem beneficia de apa, mineralele si namolul terapeutic al Marii Moarte. Aceasta terapie a apei este intarita de tehnicile de regenerare si vindecare realizate de Dimitria impreuna cu participantii.

Cina si timp liber.

Cazare hotel 4* (cu demipensiune) pe malul Marii Moarte.

Ziua VIII: 17.09.2019, marti

Cei care sunt sprinteni, inainte sau dupa micul dejun, mai pot beneficia de o baie in Marea Moarta.

Predam camerele si la ora 08:30 plecam spre aeroportul din Amman.

Ne luam la revedere de la Iordania si multumim pentru tot ce ne-a daruit!

Zbor: 11:35 Amman – 15:30 Otopeni

Bun regăsit România!  

                                              De ce iti recomandam  sa vii impreuna cu noi in Iordania?

Am conceput un Circuit Initiatic Unic in Iordania, relaxant in care sa descoperim locuri sacre si energo-informationale din acest tinut, intr-un mod placut,  dinamic  si bogat in informatii si tehnici menite sa contribuie la evolutia spirituala a participantilor.

Suntem singura agentie de turism care a inclus o noapte in inima Desertului Wadi Rum intr-o tabara izolata in conditii ECO si programul intregului circuit creat de noi si coordonat de Dimitria Puchiu – specialist si formator in informatie energetica, pune accentul pe un format inedit si unic de dezvoltare personala, a abilitatilor extrasenzoriale – paranormale, invatarea de tehnici de vizualizare la distanta, scanare, regenerare fizica si energetica ! Perspectiva asupra locurilor pe care o oferim participantilor, experientele traite in locuri mai greu accesibile turistilor obisnuiti, precum si ghidajul turistic si spiritual ii confera acestui circuit initiatic UNICITATEA!

Impresia si amintirea cu care ramai asupra unui loc este influentata de trairile personale pe care le ai acolo si este fundamental influentata de omul (ghidul) care ti-l prezinta in contextul creat. 

Pe cei care vin pentru prima data cu noi ii primim cu suflete deschise sa se bucure de buna dispozitie pe care o impartasim cu toti participantii.

Cadrul feeric al desertului Wadi Rum iti ofera posibilitatea sa meditezi mult mai usor si sa te armonizezi cu Mama Pamant.

Vibratatiile spatiului sacru al Petrei te ajuta sa faci conexiunile cu timpul si spatiul.

Programul este lejer si iti permite sa iti imbogatesti cunoasterea prin vizitarea obiectivelor turistice de pe intreg traseul si in acelasi timp sa-ti petreci cateva zile de concediu pe insoritele plaje ale Marii Rosii si Marii Moarte.

Participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: ghidaj tip conferinta, dezbateri libere, informatii despre obiective, meditatii si tehnici, la care se adauga frumusetea si energia locurilor.

Deplasarea este conceputa pentru participanti de toate varstele, inclusiv copii.

Buna dispozitie si atmosfera antrenanta din timpul circuitului iti ofera posibilitatea sa te relaxezi intr-un mod activ.

“Setea de shopping” o poti potoli in Aqaba, precum si locurile vizitate.

In cele 8  zile ai informatii turistice despre istoria si geografia Iordaniei, spiritualitate, autocunoastere si relaxare!

Iordania te asteapta sa-i descoperi frumusetile si misterele!

Servicii incluse in tarif:

 • Cazari :

            –  2 nopti cazare Aqaba la hotel 5* cu demipensiune,

             – 1 noapte cazare Petra hotel 4* cu demipensiune

             – 1 noapte cazare  in Desertul Wadi Rum – Tabara ECO – cu demipensiune, fara curent electric, fara baie in camera – cort, cu toaleta comuna

             – 1 noapte cazare in Desertul Wadi Rum – Tabara cu demipensiune – in camerele dotate cu baie proprie (toaleta si dus)

             – 2 nopti cazare la Marea Moarta in hotel 4* cu demipensiune

 • transport in Iordania cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
 • Asistenta turistica la sosire si plecare

 • Transferul cu jeep-urile la Wadi Rum ECO

 • Ghid turistic  in Iordania vorbitor de limba romana;

 •  Viza pentru cei care au pasaport normal.

 • Insotitor si coordonator din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in energoterapie, informatie energetica, realizator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la 6TV, formator, autoarea cartilor „Calator in Infini” – care sustine: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; CHANNELING si comunicari de la Entitatile locurilor; TEHNICI DE AUTOVINDECARE; TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE si ACTIVARE A POTENTIALULUI INTERIOR.

In tarif nu sunt incluse:

 • Biletul de avion – obligatoriu se cumpara tot prin agentia noastra. Pretul biletului se comunica in momentul rezervarii la agentie (de la 100 euro – in acest moment). Dupa emiterea biletului de avion, daca clientul anuleaza rezervarea, contra valoarea acestuia si a taxelor pentru bagaje nu se mai returneaza.
 • taxele pentru bagaje la avion – se achita impreuna cu biletul de avion. Puteti opta pentru urmatoarele variante: 

*Bagaj de mana GRATUIT cu dimensiunile obligatorii de până la 40 x 20 x 25 cm, daca achitati macar un bagaj de 10 kg la cala.

*Bagaj de 10 kg de mana in aeronava.  Poți transporta un bagaj mare de mână per pasager cu greutatea de până la 10 kg și dimensiuni maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm = 12 euro/ sens

*Bagaj de 10 kg la cala  dimensiunile de 55cm X 40cm X 20cm = 16 euro /sens

*Bagaj de 20 Kg la cala = 25 euro/ sens

! Tarifele pentru bagaje se pot modifica de catre compania aeriana.

 • Bacsisuri 55 USD/ persoana;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice – 130 euro/persoana;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi.
 • Sedinte individuale de energoterapie 50 euro / sedinta de 15 minute – la cerere.
 • bauturile de la mese si din minibarul din camera;
 • alte mese care nu sunt menționate in program;
 • transport din alte orase din tara catre locul de imbarcare;
 • Cheltuieli de natura personala
 • Asigurare medicala si storno

IMPORTANT !

 • ACEASTA DEPLASARE INITIATICA ESTE O CALATORIE INTERIOARA  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Cand te intorci la viata de zi cu zi, constati ca te-ai vindecat de frici.
 • Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC si nici PELERINAJ RELIGIOS. 
 • Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere.
 • Tariful poate fii platit in Euro sau Lei. Pentru plata in Lei se calculeaza curs BNR + 2%.
 • In cadrul taberei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.
 • Se poate asigura contra cost si transportul persoanelor din alte orase catre Aeroportul Otopeni.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial si in cazul camerelor triple, al treilea  pat poate fi pat pliant sau canapea, in functie de disponibilitatea unitatii de cazare.
 • In situatii exceptionale, traseul si programul pot  fi modificate. Ordinea vizitarii obiectivelor poate fii modificata, iar in functie de timp ramas la dispozitie pot fi incluse si alte obiective turistice din zona.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Conditii inscriere:

 • Pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni la data plecarii;
 • Nu acceptam persoanele care au PASAPORT TEMPORAR;
 • Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 400 euro + contravaloarea biletului de avion + taxele pentru bagaje. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de  15 iulie 2019. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.
 • Anularile solicitate de turist pana in data de 15 iulie 2019 se penalizeaza cu 400 euro + contravaloarea biletului de avion + taxele pentru bagaje , iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.
 • ATENTIE: In situatia in care se fac anulari NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE INSCRIERE pentru aceste persoane in urmatoarelele deplasari. Persoanele care vor fi refuzate si au platit deja si alte tabere vor primii inapoi INTEGRAL sumele achitate.
 • Locurile in microbuz / van vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii. In concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai in FATA trebuie sa se inscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 10 persoane.
 • In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

Organizator tabere initiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere in locuri energo-informationale:

Agentia de Turism INTERAD TRAVEL INFINIT

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro