10 – 12 mai 2013 – Excursie Bucuresti – Busteni (Valea Comorilor, Stancile Piticilor, Capul de Dinozaur) – JUNII Brasovului- Bucuresti

Tabara Busteni – Brasov

MISTERIOASELE PIETRE DIN BUCEGI

SI

EVENIMENT UNIC IN 2013: SARBATOAREA JUNILOR DIN SCHEII BRASOVULUI

Organizator al excursiilor la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

Pentru prima data in Romania Agentia de Turism INTERAD organizeaza o deplasare la mult mediatizatele Pietre din Bucegi si va ofera posibilitatea sa participati la Sarbatoarea Junilor din Scheii Brasovului

SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul excursiilor!

Perioada:  10  – 12 mai 2013

Program pentru 3 zile. Inscrierile au inceput din  14 decembrie 2012.

IMPORTANT:

In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa participe si persoanele din Ploiesti, fara costuri suplimentare. Imbarcarea / debarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti si Ploiesti.

Pentru persoanele care doresc sa vina direct la obiectivele din Busteni sau Brasov vom stabili un tarif in  functie de programul la care doresc sa participe.

 

 

Traseu: Bucuresti – Busteni – Brasov – Bucuresti

 

Participantii vor fi insotiti si de Domnul CRISTIAN POMPEI.

Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Brasov. Vizita Cetatea dacica Tampa, Muzeul “Prima Scoala Romaneasca” si Cetatea dacica de la Pietrele lui Solomon.

Cazare in Busteni.

Ziua 2. Dupa micul dejun la ora 09:00 vom vizita Cascada Urlatoarea, Valea Comorilor, Banca Reginei , Valea Seaca, Valea Tiganului, Stancile Piticilor si Capul de Dinozaur + surprize la fata locului.

Cazare in Busteni.

Ziua 3. Dupa micul dejun, la ora 08:30 plecam la Brasov unde participam la Sarbatoarea JUNILOR din Scheii Brasovului.

In Bucuresti, debarcarea tuturor turistilor va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

Detalii obiective:

Plecarea are loc din Bucuresti, dar se pot imbarca participanti si din Ploiesti daca sunt doritori din aceasta zona.

Traseul primei zile include vizitarea Cetatii dacice de pe Tampa unde se afla ruinele unui templu si un Disc Solar. Pentru a ajunge aici vom urca cu telecabina din Brasov. Panorama orasului care se dezvaluie in fata noastra iti incanta privirea si revelatiile pe care le poti avea pe Discul Solar iti incanta sufletul. Dupa parcurgerea pe jos a zonei centrale a Brasovului ne indreptam catre complexul muzeal “Prima Scoala Romanesca”, unde ghidul acestui asezamant, Pr. Prof. Vasile Oltean, ne va conduce prin filelele de istorie si cultura a poporului roman. Este o adevarata placere sa-l asculti si de aici pleci cu lectia invatata datorita harului deosebit al acestui Om de a transmite informatiile trecutului. Aici intelegi istoria si regasesti mandria de a fii roman. Ajunsi la Pietrele lui Solomon ramai fascinat de maretia stancilor si farmecul acestui loc de initiere al geto-dacilor de odinioara si al Junilor de astazi. Seara, in Busteni, Carmen Barcza ne incanta cu a sa voce, talent si prin cantecele dedicate muntilor si legendelor acestor locuri.

A doua zi este dedicata urcusului pe munte: Cascada Urlatoarea, Valea Comorilor, Banca Reginei , Valea Seaca, Valea Tiganului, Stancile Piticilor, Capul de Dinozaur si alte surprize. Pentru acest traseu trebuie sa fiti echipati de munte cu bocanci si rucsac (nu genti de umar sau sacose). Seara ne renintalnim cu frumoasa Carmen Barcza.

A treia zi suntem prezenti la Parada Junilor Brasovului.

 

Tarif  =  469 lei / persoana in camera dubla/tripla.

Tariful pentru persoanele care doresc sa vina direct la obiectivele din Busteni va fii stabilit in momentul inscrierii.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 160 lei / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

 

SURPRIZA SERII: Concertul “Imnul Bucegilor” sustinut pentru participanti de Carmen Barcza (Carmen Ciocolata), vom asculta povestirile spuse de localnici despre fenomele din zona si legendele Bucegilor.

 

REDUCERE 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE.

Persoanele care vin singure in excursie si pentru care agentia nu gaseste un alt turist cu care sa fie cazat in camera dubla nu vor plati diferenta de single.

Atentionare!!!

! Persoanele care se inscriu in aceasta excursie trebuie sa aiba in vedere ca o parte din traseu  presupune si o portiune de drum forestier sau poteca in munte  care trebuie parcursa pe jos, in zona muntoasa, . Recomandam participantilor sa aiba imbracaminte si incaltaminte ( BOCANCI ) adecvata traseelor montane.  In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! IN SITUATIA IN CARE CONSTATAM CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA EXCURSIEI SI VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

! PERSOANELE CARE NU SE INSCRIU SI CARE NU ACHITA LA AGENTIE TARIFUL PENTRU ACEASTA DEPLASARE NU VOR FI ACCEPTATE SA PARTICIPE LA NICI O ACTIVITATE ORGANIZATA (SEMINARII, CONCERTE, INFORMATII) SI NU VOR BENEFICIA DE GHIDAJ.

 

Servicii incluse in tarif:

  • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si info-energetica;
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
  • cazare la pensiune/hotel 2*/3*

 

In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • mesele;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost;
  • Asigurarea Storno – optional.

 

Obiective turistice:

Muzeul “Prima Scoala Romaneasca”;

– Templul de pe Tampa;

– Cetatea dacica de la Pietrele lui Solomon;

– Valea Comorilor;

– Cascada Urlatoarea;

– Banca Reginei;

– Valea Seaca;

– Valea Tiganului;

– Stancile Piticilor;

– Capul de Dinozaur;

“Pietrele misterioase”

– SARBATOAREA JUNILOR DIN SCHEII BRASOVULUI.

Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%.Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 18 aprilie 2013. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.

Anularile solicitate de turist pana in data de 18.04.2013 se penalizeaza cu 30%, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.

Locurile in autocar / microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro