09 martie – 10 martie 2013 – Excursie Bucuresti – Busteni (Valea Spumoasei, Stancile Piticilor, Capul de Dinozaur) – Brasov (Cetatea Tampa, Pietrele lui Solomon, Muzeul “Prima Scoala Romaneasca”) – Bucuresti

Tabara Busteni – Brasov

MISTERIOASELE PIETRE DIN BUCEGI

Organizator al excursiilor la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a deplasarii despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul excursiilor!

Pentru prima data in Romania Agentia de Turism INTERAD organizeaza o deplasare la mult mediatizatele Pietre din Bucegi.

Perioada:  09 martie – 10 martie 2013

Program pentru 2 zile. Inscrierile au inceput din  14 decembrie 2012.

IMPORTANT: In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa participe si persoanele din Ploiesti, fara costuri suplimentare. Imbarcarea / debarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti si Ploiesti.

Traseu: Bucuresti – Busteni – Brasov – Bucuresti

Participantii vor fi insotiti de Domnul CRISTIAN POMPEI.

Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Valea Prahovei cu oprire la Busteni unde vom vizita OBIECTIVE NOI: Valea Spumoasa, Stancile Piticilor si Capul de Dinozaur.

SURPRIZA SERII:

In timpul cinei vom asculta Concertul “Imnul Bucegilor” sustinut pentru participanti de Carmen Ciocolata (Silvania) acompaniata de chitara, relatarile localnicilor din Busteni despre fenomenele si legendele Bucegilor.

 

Cazare in Busteni.

 

Ziua 2. Dupa micul dejun, la ora 09:00 plecare catre  Cetatea dacica Tampa NOU! , Muzeul “Prima Scoala Romaneasca”, Pietrele lui Solomon.

 

In Bucuresti, debarcarea tuturor turistilor va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

Tarif  =  349 lei / persoana in camera dubla/tripla.

Tariful pentru persoanele care doresc sa vina direct la obiectivele din Busteni sau Brasov va fii stabilit in momentul inscrierii.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 80 lei / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

REDUCERE 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE.

Persoanele care vin singure in excursie si pentru care agentia nu gaseste un alt turist cu care sa fie cazat in camera dubla nu vor plati diferenta de single.

Atentionare!!!

! Persoanele care se inscriu in aceasta excursie trebuie sa aiba in vedere ca o parte din traseu  presupune si o portiune de drum forestier sau poteca in munte  care trebuie parcursa pe jos, in zona muntoasa, . Recomandam participantilor sa aiba imbracaminte si incaltaminte ( BOCANCI ) adecvata traseelor montane.  In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! IN SITUATIA IN CARE CONSTATAM CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA EXCURSIEI SI VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

! PERSOANELE CARE NU SE INSCRIU SI CARE NU ACHITA LA AGENTIE TARIFUL PENTRU ACEASTA DEPLASARE NU VOR FI ACCEPTATE SA PARTICIPE LA NICI O ACTIVITATE ORGANIZATA (SEMINARII, CONCERTE, INFORMATII) SI NU VOR BENEFICIA DE GHIDAJ.

 

Servicii incluse in tarif:

    • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si info-energetica;
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
  • cazare la pensiune 2*

 

In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • bilet telecabina Tampa (aproximativ 15 lei/persoana urcare-coborare);
  • mesele;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

 

Obiective turistice:

– Valea Spumoasa – NOU!

– Stancile Piticilor – NOU!

– Capul de Dinozaur – NOU!

– Cetatea Dacica  Tampa – NOU!

– Muzeul Prima Scoala Romaneasca;

– Cetatea Pietrele lui Solomon.

Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%. Diferenta se achita cu minim 20 zile inainte de data plecarii.

Locurile in autocar / microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro