05 – 07 aprilie 2013 – Bucuresti – Ostrov – Constanta – Tulcea – Bucuresti

EXCURSIE MANASTIREA DERVENT – PESTERA SFANTULUI ANDREI – ADAMCLISI – CETATEA HISTRIA – CETATEA ENISALA – MANASTIREA HALMYRIS – MANASTIREA CELIC DERE – CETATEA CAPIDAVA

 

Tabara unica in 2013

“Comorile spirituale ale Dobrogei”

Organizator al excursiilor la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a deplasarii despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul taberelor!

 

Perioada: 05 – 07 aprilie 2013

Program pentru trei zile. Inscrierile au inceput din  14 decembrie 2012.

Traseu: Bucuresti – Ostrov – Constanta – Tulcea – Bucuresti

Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Ostrov.

Dupa ce vom traversa Dunarea cu bacul, ne indreptam catre Manastirea Dervent, Pestera Sf. Andrei, Cetatea Adamclisi, Tropaeum Traiani si Manastirea Basarabi.

Cazare in Constanta.

Ziua 2.  Dupa micul dejun, la ora 08:00, dupa eliberarea camerei, plecam sa vizitam Pestera Sfantului Casian, Cetatile Histria, Enisala si Argamum/ Orgame.

Cazare in Tulcea.

Ziua 3. Dupa micul dejun, la ora 08:00 se elibereaza camera si ne indreptam catre Manastirea Celic Dere unde se afla Icoana Mantuitorului care se curata singura. In drum catre Bucuresti, vizitam Cetatea Capidava.

Debarcarea in Bucuresti va fii in acelasi loc din care am plecat.

Detalii obiective:

Plecam din Bucuresti si in prima zi vizitam Manastirea Dervent, unde Sfantul Andrei a lasat in urma sa un Izvor Tamaduitor si tot aici au ramas, drept marturie a martiriului primilor crestini, crucile de piatra (Crucile Vindecatoare) a caror faima a atras in decursul timpului pe toti cei care cautau alinare sufletului si trupului. In incinta bisericii se afla o Icoana a Maicii Domnului  facatoare de minuni.

Pestera Sfantului Apostol Andrei cu cele noua izvoare in care erau botezati primii crestini de catre “Sfantul Lupilor” (asa cum mai este numit Sf. Andrei), Ceatea Adamclisi, Tropaeum Traiani, si Manastirea Basarabi sunt obiectivele incluse in programul primei zile. Manastirea Basarabi se afla amplasata deasupra Complexului rupestru Basarabi (aflat in conservare, nu se poate vizita) care adaposteste grote sapate in muntele de creta si inscriptii precrestine si crestine, asemenea celor de la Sinca Veche. Vibratia Inalta a acestui munte se simte si deasupra complexului pe locul in care se afla in prezent amplasata manastirea.

Seara vom inopta in Costanta, iar a doua zi vom porni catre Manastirea si Pestera Sf. Ioan Casian, Cetatile Histria, Orgame (Argamum) si Enisala.

Harul Sfantului Ioan Casian a traversat veacurile si ne ajuta sa ne regasim Lumina Interioara in pestera sa.

Ramai placut impresionat de istoria tumultoasa a Cetatii Histria, precum si informatiile oferite de ghidul muzeului, care dezvaluie cu multa pasiune turistilor trecutul acestei asezari.

Cetatea Orgame (Argamum) se afla situata intr-o frumoasa rezervatie naturala pe malul Lacului Razim, situl arheologic intinzandu-se pe o suprafata de 100 hectare. Intrucat se afla intr-o zona mai greu accesibila, energiile acestui loc nu sunt perturbate de agitatia turistica si te poti bucura in liniste de propriile revelatii.

Cetatea Enisala, in lumina asfintitului, te fascineaza atat prin solemnitatea care o impune, fiind situata pe cel mai inalt promotoriu dintre lacurile Babadag si Razim, cat si prin frumusetea peisajului care se asterne in fata ta.

Seara vom poposi in Tulcea. In a treia zi a circuitului ajungem in fata Icoanei Mantuitorului care se lumineaza singura de la Manastirea Celic Dere, apoi vizitam Cetatea Capidava, pe care regretatul Dumitru Ioan Branc a identificat-o drept Chakra 7 a Romaniei.

Tarif: 699 lei / persoana in camera dubla, tripla

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 160 lei / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

REDUCERE 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE.

Persoanele care vin singure in excursie si pentru care agentia nu gaseste un alt turist cu care sa fie cazat in camera dubla nu vor plati diferenta de single.

! Atentionare:

! Nu se poate face pauza pentru mesele de pranz pe drum ( in zona nu sunt restaurante). Ar fii bine sa aveti pregatit un pachetel pentru drum. Seara se poate servi cina in locatiile in care avem cazare.

! Pentru vizitarea Pesterii Sf. Casian trebuie sa aveti incaltaminte sport.

Servicii incluse in tarif:

  • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si info-energetica;
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
  • cazare la hotel 3*

In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • mesele;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere;

 

IMPORTANT pentru participantii in aceasta excursie care sunt din alte localitati: oferim transport catre locul de imbarcare din Bucuresti si retur. Tariful acestui transport se stabileste in functie de numarul persoanelor.

Obiective turistice:

– Manastirea Dervent

– Manastirea Pestera Sf. Andrei;

– Manastirea Basarabi;

– Cetatea Adamclisi;

– Tropaeum Traiani;

– Pestera Sfantului Ioan Casian;

– Cetatea Histria;

– Cetatea Argamum/ Orgame;

– Cetatea Enisala;

– Manastirea Celic Dere (Icoana Mantuitorului care se lumineaza);

– Cetatea Capidava.

 

Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%. Diferenta se achita cu minim 20 zile inainte de data plecarii.

Locurile in autocar / microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro